Deletedmom277 Dykdyk 1 saat uyur yanına giderim uzatırsa 1.5-2 saat olur. Bazen 1.5 saat uyur geri uyumaz uyursa yarım saat daha uyur. Totalde 1.5 saat diyelim
Cennetinsusu Dykdyk Kızım 19 aylık normalde 2-2.5 saat uyuyordu gündüz. Bu aralar 1 saat olmadan uyanıyor. Azı dişler geliyor ona bağlıyorum
Damlaemir Dykdyk sabah erken kalkıyo 6-6 bucuk gibi öğlen de 11:30-14:45 yatıyo gece uykusuna da 20:30 da uyumuş oluyo 17 bucuk ağlıyız 😊
aysetunckilicfirat Deletedmom277 Hiç bu açıdan bakmamıştım, bana normal geliyordu halbuki. Değil miymiş? 😁🤷🏻♀️
Dykdyk Deletedmom277 Benim ikizlerim biri 2.5 diğeri 3 saat uyurlardı geçen haftaya kadar şimdi 1.5 saate düştü bir anda anlayamadım
Deletedmom277 aysetunckilicfirat 2 saatten fazla uyuyan çocuk nazarlıktır 😅 anormal olan bizimkiler galiba 1.5 max 2 saat o da ikinci kez yanına gidicem tekrar uykusuna devam ettireceğim 😅
Deletedmom277 aysetunckilicfirat Linç edilirsin 😅 Kızımın gece uykuları muntazam hiç kalkmaz 2.5 ayından itibaren ama gündüz uykuları doğduğundan beri aynıdır, çok kötü 🤦♀️ Desteksiz , kendisi uyuyor ama gündüz uykulara çare yok maalesef 😂
Cennetinsusu Deletedmom277 Bence gece hiç uyanmayan çocuk nazarlıktır 😂 gündüz uyuyordu bu aralar az uyuyor kızım. Ama gece çok fena 🤭
aysetunckilicfirat Deletedmom277 Şimdi Allahı var kolikten dolayı bizimkinin gece uykusu pisti ama gündüz hep böyle 3-4 saat aralıksız uyurdu. Tek uykuya düştüğü için böyle uzun uyuyor 😁
Deletedmom277 Cennetinsusu Tüh nazarlık detay vermişim😂 umarım bütün çocuklar geceleri uzun uzun uyur ☺️