6714431 Bebegim 1 aylık 4 günden beri kusuyor. Emzirdikten sonra yada mama yerse bazen süt kesiği gibi bazen şu gibi anlayamıyorum.usuttumu yoksa durum mu yaramıyor acil yardımcı olur musunuz dr da goturemiyorux
Babygrils 6714431 hepsini mi kusuyor canım yoksa biraz mı? Biraz ve dediğin gibi kesik kesikse sütün yarıyordur fazlasını atıyordur. Ama hepsini kusuyorsa belki üşütmüş de olabilir.
Tabik 6714431 Benim bebeğimde kusuyor fışkırır şekilde her gün değil ama haftada iki kez oluyor doktoru aradık reflü olabilir dedi . Reflü yatağı almamzı önerdi kusma için hastaneye gelmeyin dedi.
6714431 Babygrils bazen az.bazende çok kusuyor emiyor sonra doymuyor gibi ağlıyor Bende 30 cc mama yapıyorum tabi bir zaman sonra çıkartıyor.
Deletedmom113 Huzursuz,agzi eksi su gelmesi,uykuda bile midesi bulaniyorsa ,hirilti ’ve oksuruk genelde belirtileri
Sekeremine Benim bebegim 1 ay 6 günlük bi kac defa burnundan bile cikardi kusarken. Kesik kesik ve nadir olan fiskirarak kusma normal. Sık sık fiskirarak kusma reflü belirtisi. Emdikten sonra veya mamadan sonra kusuyor benim kizimda sık sık fazlasini atiyor dedi doktorumuz. Kusmanin fotosunu bile yollamistim doktorumuza normal dedi. Panik yapmayin. Midelerinin farkinda olmadiklari icin fazla emiyolar sonra cikariyolar. Doyduktan sonra uykuya gecmek icinde emme aliskanligi kazanmis olabilir bebeginiz benimki oyle mesela onun icin yeni cözümüm emzik kullanma. Emzigide bazen aliyor bazen atiyor tecrübe ederek devam edecegiz bakalim🤷♀️❤