Miniminnak Kızlar malum karantinadan evde sıkıldık saçlarımı boyamak istiyorum küllü sarı yapmak istiyorum marketlerde hangi boya önerirsiniz turuncu gibi olmasini istemiyorum .sacini kendi boyayanlar hangi marka alayim sevgiler 😍
Yagizmiran Miniminnak ya bende bişey soracam emziren anne boyatabilir mı saçını yani bi yan etkisi günahı var mı??
1mom1baby Miniminnak doğal saçın ne renk o önemli eğer siyah kahverengi koyu kumralsa önce açmak gerekir o da evde çok riskli mutlaka turunculuk olur ama açık renkse palette 10.1 güzel
Deletedmom55 Miniminnak bende koleston mor kullanıyordum küllü sarı yaparken Mor kutu olan hahaahha 🙄😃
Nekwam Miniminnak evet sari. Hangi rengi aldiysam direk tutuyo canim. Ilk başta koyyu gözükür ama bikac gune renk kendini buluo
Miniminnak Nekwam tmm canım sagolasin alayim deneyim olmadı az biryerini boyarim güzel tutarda tam boyarim🤗
Miniminnak Yagizmiran cok bilgim yok ama ben boyamadim emzirirken kimyasal oldugu icin az da olsa süte geçtiği yazısı okudum şuan emzirmiyorum netten araştır istersen