Melegimkizim123 Kozlar bebeğim otururken bi anda kendini arkaya doğru attı bende kahvaltı yapıyordum kafası yere geldi biraz ağladı sustu sonra uykusu geldi uyudu şimdi ama sürekli uyandırıyorum.Kaldırsam mı acaba ya 😭
Kaveda Melegimkizim123 takip edin keşke bi süre uyutmasaydiniz fışkırarak kusmadiysa gözde kayma yoksa genel durumu iyiyse bisey olmaz .Yürümeye başlasın akşama kadar 40 kere düşüyorlar. Rabbim esirgesin
Bengisu_dunya Kaç aylık. Çok mu sert vurdu? Ağladımı? Şişkinlik kanama morarma varmı ? Sanki çok sert vurmamıstır kendini attıysa diye düşünüyorum ama yukarda sorduğum sorular önemli
Melegimkizim123 Bengisu_dunya 6 ay 10 günlük oturuyordu oynuyordu bi anda kendini geriye atınca kafasının arkası yere geldi ses çıktı ama kızarma şişme morarma yok şuan biraz ağladı sustu
Bengisu_dunya Çok geçmiş olsun kotü bir şey olacağını sanmam melekler korur ama arkadaslarında dediği gibi kusma gozlerde kayma takip edilmeli
Busra4509 Ellerinden tutup kaldırmaya çalışın kendi gayret ediyorsa ve ilk 1 saat içinde fışkırarak kusma olmadıysa problem yoktur ama 48 saat gözlem altında tutun. Benim kızımda salıncaktan düşmüştü doktor aynı bunları söylemişti.