Pinarrr ya kizlar Allah'ın izniyle 1 hafta sonra 1 yaşında olacak onun için magnet hazırlamak ıstiyorum ama ahşap mi plastik mi hangisi daha kullanışlı olur ve bildiğiniz güvendiğiniz bir site varmı ?
Durdudilerrr Pinarrr ben instadan hem magnet hem açacak hem de anahtarlık olan bise yaptrdm sercheshoptan
idilinannesi Pinarrr keçeyle yapabilirsin bi bak istersen internetten bende doğum gününde kızıma keçeden magnet yapmayı düşünüyorum mevlidlikte kokulu taş yaptım elinden geliyorsa kendin yap bence
Pinarrr deletedmom4842 Durdudilerrr kizlarr üzgünüm ama instagram kullanmıyorum o yüzden oradan bakamıyorum 😐
Pinarrr [bilinmeyen] yoo konsept yapmayı düşünüyorum sadece magnetten ibaret değil tabiki de sadece guvenebilecegim bir site bulamadim tatlım emin ol eminönüne gidecek vaktim olmuyor çocuktan o yüzden site önerisi istiyorum çocuktan fırsat bulamiyorum havalarda soğuk 😑
Pinarrr [bilinmeyen] bir kaç internet sitesi var ama guvenebilirmiyim bilmiyorum teşekkür ederim canim yardımcı oldugun için💕
Pinarrr AliyeAsel dimi bencede ama Uzun kullanılsın istiyorum kullanışlı olurmu hatıra verecem sonuçta 🤔
AliyeAsel Pinarrr olur canım bence çokta para harcama ya yazık valla ben doğumda yaptırmıştım fazla özenmesemde olurmuş yani daha şık ve uygun olur bence 👍🏻