Meryem104 Merhaba Nisanın 10nunda 1aylık oluyoruz kalça ultrasonu çekilmemiz lazım ama mağlum ortalığın hastalığı yüzünden hastanelere gidilmiyor ultrason çektirmenin süresi var mı?Bir bilginiz var mı bu konuda ?
Dilekhatil Meryem104 Benim kızımı da 28 Mart’ta cekilicekti biz göturmedim hastanelerde çok uzun bekleniyor malum virusde var. Bende ortalık duzelene kadar götürmeyin benim kızım 3 buçuk aylık Tekrardan çekiyorlar
Yadi32 Meryem104 2 aylıkken çekiliyor diye biliyorum bizim 1 hafta sonra 2 aylık olacak ama doktorumuz gelmeyin dedi
Begonia4 Meryem104 Doktorum ertelemeyi uygun görmedi. Nereye kadar erteleyebilirsiniz dedi. Yarın ya da Pazartesi götürecegız. Birinci ay aşısını da hastanede yaptıracağız
Dilekhatil Begonia4 Benim kızım premature bebek bir defa çekildi ölçüleri küçük ama normal Geriden geliyor yaşıtlarına göre 3 aylıkken cekilicekti hastaneye göturmedim Şuan iki bez bağlıyorum zaten Doktor varsada düzelsin demisti
Gamzelii1 Bende böyle bir post açmıştım bu konuda 3aylk olduk bugün 2.aynda götürdm sınırda cıktı 2.side yine sınırda cıktı ve ortpednn bakmasni söyledi ortapedide 3hafta kadr düzelir dedi 7snde tekrr ultrasyndan bakcklar buda bence önemli bir konu iptal olmassa götrcm
yamaniko-asktir Meryem104 bzde nisanin 10 unda bir aylik olacagiz ama ben cektrmeyi düsunuyorm zaten hastaneler randevu ile calisyor cok beklmeyiz die umit ediyorum.Rabbm yavrularmizi korusun insallah 🤲
Dilekhatil Urasdeniz38 34 haftalık doğdu ama gelişme geriliği vardı 29 haftalikla uyumluydu 1495 gram doğdu şuan 3 ay 20 günlük
Urasdeniz38 Dilekhatil anladim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin…benim oglusumda 35 haftalik dogdu ama ilerdeydi 37 haftalik gorunuyordu…sukur saglik kucagimizdalar gerisi duzelir rabbimin izniyle..
Mom13 Bizim doktorumuz çekilmesine gerek görmedi. Her ay kontrole gidiyorduk koronAya kadar. Şu an 9,5 aylığız. İlk ayda çekilse sorun cıkmasa da sonradan olabiliyor demişti. Ben her geldiğizde muayenesini yapıyorum gerek görürsem gidersiniz dedi.