Aslimm Hanımlar günaydın. Sosyal yardımlaşma kurumunun vereceği 1000 lira hakkında bilgisi olan var mı acaba? Herhangi bi başvuru yapmaya gerek var mı ? İstanbul’da ikamet ediyorum ,bilgisi olan yardımcı olur mu
bahar-gunes Aslimm fakirliğin dibini görmüş insanlar için galiba yine nasiplenemiyoruz beliki gerçi hepimiz öyleyiz şuan ama 😏😏😏😩
Prensesannesiii26 Aslimm canım face de karşıma cikmisti muhtarlıktan yapılıyormuş sanırım başvuru yapman gerekiyormus tam detaylı bakmadım okuduğum kadari buydu bı muhtarlığa sorun isterseniz
Aslimm Bu yardımlara hangileri dahil peki. Elazığ’da oturan arkadaşıma çıkmış çocuk parası alıyo diye sanirim 🤷🏼♀️
Rzgr bahar-gunes walla dün haberlerde izledigim kadariyla kilik kiyafet görünüse bakinca cokta fakirligin dibine vurmus gibi görünmüyorlardi. Gencecik insanlar demekki bublar hic calismiyor surekli devletten yardim aliyor. Acikcasi bencogunun gercek ihtiyac sahibi olduguna inanamadim. Onlara bakinca fakirligin dibine vurmus olanlar bizmişiz gibi geldi🤔🤔
Aslimm Bizim muhtar mesaj attı sosyal yardımlaşma yada İbb’den başvuru yapılıyor diye ama bakanlar da başvuruya gerek yok dedi anlamadım
Aslimm Deletedmom55 peki kadınların adına mı çıkıyo sadece yoksa erkekler adına da olabiliyor mu acaba