Ruya_Mert Merhaba fırından yana hıc yüzüm gulmedı lütfen memnun kaldıgınız fırın markasını bana soylermısınız ona gore alayım (Davul,ankastre,oçak üstü) hiç farketmez yeterkı ıyı ısınsın ıyı pişirsin 💋
Deletedmom114 Vestel kullanıyorum. Eve girdiğimizde ankastre takılıydı. Bende kira diye zaten var diye değiştirmedim. İnanılmaz memnunum 🌱
Balliturta Ruya_Mert evimde ankstre lanova vardı onu kullanıyorum normal pişiriyor ama dedem çeyizime hediye kumtel set üstü fırın almıştı onu balkona koydum o çok daha güzel pişiriyor
Deletedmom146 Evimin bütün esyaları bosch. Ama Siemens ve bosh aynı firma aynı kalite kodları bile aynı. Bütçe olarak pahalı derseniz bir alt sınıf profilo alın. Beko arçelik eskisi kadar kaliteli değil aklınızda olsun
eczbett Ruya_Mert merhaba, ankastre bosch var çok memnunum. Kek, poğaça,ekmek, tavuk, balık, sebze vs herşeyi çok güzel pişiriyor.
Kbrbydk Benimde ankastre firinim termikel. Çok memnunum. Bu tarz fırınlar marka çok farketmeksizin güzel pisiriyor zaten👍👍
ikibebeklibirannee Ruya_Mert Ferre magician 3lü set. Efsane 😍😍😍 çok uzun uğraşlar sonucu aldım. 3 tepsi aybı anda atıyorum ne kokusu geçiyor birbine ne başka bir şey. Tepsilerin yeeini değişiyorum şipşak pişiriyorum. Mükemmel kusursuz 🌹