Kızlar size çok önemli birşey anlatacağım. Dün ben burdan bir uyku eğitimi listesi paylaşmıştım banada bu forum sitesinden bir bayan göndermişti instagramdan ekleyin deyip. bende burdan paylaştım sözde herkese iyilik yaptığımı sanıp ama meğerse gizli telif hakkı olan birşeymiş tabi hem yardımcı olan bayanı zor durumda bıraktım hemde kendi başımı yaktım. Uyku eğitimci kadını arayıp özür diledim mesele kapandı ama o kadar utandım ki çünkü aslında ben burda size yardımcı olduğumu sanarken onun emeğini kaç yıllık tecrübesini ondan habersiz paylaşmış oldum , ki bu eğitimci bu işten para kazanıyor. Gerçekten çok üzüldüm ve utandım. Lütfen bu forumda UYKU EĞİTİMİNİ ALANLAR İÇERİK PAYLAŞMASINLAR KİMSENİN EMEĞİNİ HİÇ ETMEYE HAKKIMIZ YOK. Ben kendimde öğretmenim ve başka bölümlerden mezun insanlar öğretmenliğe atanınca nasıl hakkıma tecavüz edildiğini düşünüyosam aynı şey bu kadın içinde geçerli. Ücretsiz uyku eğitimi verenler var uyku meleği duygu hanım gibi onlardan yardım isteyelim benim gibi yerin dibine girmesin kimse 🙏