Ebruliolmak Kepek gibi sert kalin deriye oturmus biseyler cikti konak gibi birseye benziyor pulpul. Acaba nasil kurzulurum bundan doktor şart mıdır, daha sonra yine cikar mi baska kimlerde oldu ??
Silvermom Ebruliolmak doktorum yıkamadan önce zeytinyağı sürmemizi önermişti. 5dk falan bekletiyordum. Banyo yaptırdıktan sonra da konak tarağıyla tarıyordum. 1-2 haftaya geçmişti. Ama geçmezse mustelanın konak şampuanını kullan demişti doktorumuz. Çoğu bebekte olur endişe etmeyin ☺️
HamzasMomy Ebruliolmak Konak hep çıkıyor. Bizim bebekken çöktü sonra azaldı şimdi gene var. Bebegin ne kadar bilmiyorum ama biz bebekken badem yağı sürüp banyo oncesin bekletiyorum. Banyo esnasindada kıl tarakla tariyordum. Baya öyle çabuk bitti. Ama gene gene oluyor 3 yaşındaki çocuklarda bile oluyor. Banyo esnasında kafasının iyice durulandigindan emin ol
Ebruliolmak Zozan-harman sadece disari ciksrsak okadar ama sik sik yikiyorum ücüncüye takmasina birakmiyorum
Zozan-harman Ebruliolmak sapka takinca konak oluyormus demisti doktorumuz biz de evde bebege sapka takmiyoruz disari cikinca takiyoruz
Cinarcim Ebruliolmak canım zeytinyağı ve karbonatı karıştır banyodan 10 15 dk önce elinle masaj yaparak süt temiz yumuşak bir fırçayla tarar gibi sil tertemiz olacak tek seferde kesin geçer. Bizde de olmuştu
Ecbuliii Ebruliolmak benim kızımda da çok vardı doktora gerek yok. Yıkamadan bi saat önce zeytinyağı ve karbonatlı karıştırıp Konak olan yerlerine sür bi saat bekle sonra tarakla kaldır konakları tamamen çıkıyo korkma bebeğe bişey olmuyo canı da acımıyor asıl Konak çok rahatsız eder bebekleri kaşındırır kafalarını. Bide yıkarken şampuanı iyi temizle kafasından oda Konak yapar iyi temizlememek. Kolay gelsiiiin😌
Merveturhan Ebruliolmak zeytin yagiyla hafif ovalarsan geciyor snra banyo yaptir bikac kezde geciyo oglumda olmustu oyle yaptim bnde
Birkucakmutluluk Ebruliolmak daha bugün temizledim çocuğumun kafasını konaktan 😊 Bebek yağı sürdüm kafasına bolca 20 dakika kadar bekledi. Erkek tarakları oluyor ya. İnce tel tel. Cep tarağı diyorlar heralde. Onunla bastırmadan hafifçe kazıyarak arkaya doğru taradım sonrada banyo, şu an tertemiz hiç bişey yok kafasında 😍
Serapaylar Ebruliolmak hakiki zeytin yağı sür yumuşayacaktır konaklar sonra yıka ve konak tarağıyla tara canım
Birkucakmutluluk Serpil57 evet tek seferde temizledim hepsini yavaş yavaş. Önemli olan konakların yumuşaması