DenizEymen Mersin terminalde eşi veya yakını çalışan var mı ? Otogar kapalımı nette bilet satışı yok eşim iş için Bursa’ya gitmek zorunda
Hunilianne DenizEymen valilikten seyehat izin belgesi almasi gerekiyor fakat çalışan otobüs kaldı mi hiç bilmiyorum
Bebegimucizem DenizEymen izin belgesi istiyorlar ne için çıktıgınıza dair onun içinde otogara gidip sormanız lazım yoksa her önüne gelen internetten bilet alacak
AryamH DenizEymen otobusler yasaklandi esim dun okuyordu ozel araclara bile izin verilmeyecekmis sehir disina cikmaya🙄
DenizEymen Deletedmom55 Antalya üstü var Bursa yok Pazartesi iş başı mecburen gitmek zorunda ev kredim var bebeğim küçük 😔
Deletedmom55 DenizEymen dogru dur bilmiyorum ama otobüs yasaklandı ölüm veya cok büyük bir problem olmadıkca valilik izniyle oluyor
DenizEymen Deletedmom55 yandık desenize ben gitmiyorum zaten bebeğim küçük bende şeker hastasıyım risk grubu
Deletedmom55 DenizEymen evet evet yaklasık 4 gün falan oldu yasak geleli aman dikkat edin. Sağlık gittikten sonra kredi borc vs hepsi boş rabbim evlatlarımıza saglık versin
DenizEymen AryamH en son çare araçla gidelim diyordu bize lazım olur diye otobüs arıyorduk kısmet o zaman
Purple13 DenizEymen valilikten kesin izin almak zorunda onu biliyorum, anladığım kadarıyla o izinle bileti otogardan alacak ve otobüs firmasıda valilikten izin alacak öyle kalkıyor otobüsler( bundan emin değilim okuduğum haberlerden bunu anladım)