Kuzu-Alkin19 Merhaba sevgili anneler bebişim 6 aylık oldu malum durumlardan Dr a götürmek istemedim ek gıda tadimlarla başladım ama su miktarında netbbir bilgiye ulaşamadım siz bebeğinize ne kadar su veriyorsunuz
[silindi] Kuzu-Alkin19 kendi içmek istediği kadar ama anne sütü aldığında vermeyin sadece yemeklerden sonra
Kuzu-Alkin19 Betmuncur benim Dr um da aynısını dedi ama ölçü ne kadar ki fazla verirsem suyla şişmesin biberonla mi kaşıkla mi verdiniz suyu
Kuzu-Alkin19 [silindi] benim de Dr um aynısını dedi ama fazla monaz minvericem bilemedim iste biberon mu kaşık mi
Betmuncur Kuzu-Alkin19 minik sulukla verdim içmedi bende bardakla veriyorum zaten onu şişirecek kadar vermeyin kendiniz ayarlayabilirsiniz
Badevehande Gaz damlasından sonra ve güneş gördükten sonra veriyorum biberonla içmek istediği kadar içiyor. Zaten emzirdiğim zorlamıyorum
Catizmir Çok fazla su vermeyin yani aşırıya kaçmayın. midesi çabuk dolacagindan anne sütü almaz buda kilosunu ve anne sutunde var olan vitaminlerden mahrum kalacağı anlamına gelir.
Kuzu-Alkin19 Catizmir yok çok fazla vermek istemediğim için yazdım zaten miktar nedir diye az az biberon ya da bardak deniycem
Betmuncur Kuzu-Alkin19 rica ederim ben bi suluk aldım aceleyle almışım büyüktü sonra çok minikler varya ondan aldım ama ondan doğru düzgün içemedi. Daha önce ebebekten minik bardaklar almıştım ondan veriyorum bişey yedirdikten sonra o minik bardakla birazcık içiyo. Zaten istemediği zaman ne kadar zorlasan da içmiyo.
Kuzu-Alkin19 Betmuncur çok teşekkür ederim ben de alistrma bardağı aldım sevdi çok şükür içiyor şimdi hatta ben elinden aldım artık midesi şişip kusmasin diye ara ara teklif edicem 🥰🥰🙏