Aysehasan Sezeryan doğum yaptım.Agrilarimi hissetmeye başladığımda kalçadan yapılan iğne bacagimdan yapıldı.48 gün oldu bacagimda siddetli bir ağrı var ve bacağımı toparlayıp oturup iş yapamiyorum.Ne yapmalıyım?
Busralim Aysehasan benim ilk bi hafta cok sızladı sezeryandan cokk o iğne mahfetti beni canım yürüyemeidm hatta sürükledin bacağımı alkol yada kolonyayla ov ama iyice bastır acaippp iyi geldi bana bir ay oldu hala sızısını cektim alkol cok iyi geldi hastaneye falan sakın gitme heryer kaynıyo olmaz olmaz virüs kaparsn
Nebicimanne Aysehasan normal dogum yaptim dikisten once bacagima igne vuruldu kucucuk yer ama 2 haftaya yakin agrisini hissettim dusta sicak su tutup elimde ovaliyodum oylelikle gecti gitti de 48 gun cok uzun 🤷♀️
Aysehasan Busralim ben sadece bukemiyorum.buktugum zaman çok kötü ağrıyor sonrada açamıyorum bacagimi
Kumsal06 Aysehasan bende serzeyan dogum yaptm canm ayni igneden banada yapildi . Ayagimn uzerine basamadm bi sure snra doktara gidip sordm 3 aya kadar devam edeblr agrin bacak cok hassas nokta dedi . Parol ictm ben hep sonra duzeldi . Insalh bi an once gecer agrin 🙏
MelekAras Aysehasan bi süre sonra gecer o ağrı.Benimde ebe bi iğneyi kalça yerine bacaktan yaptı ve ben bi müddet bacak ağrıısı çektim
Purposeless Aysehasan Normal doğum yaptım banada iğne yaptılar fazla kanama olmaması için yanlış değilsem K vitaminiydi benimde bir hafta acıdı yani iğne yeri ama özel bişey yapmadım geçti
miraninannesi18 Aysehasan bende sezeryan oldum canm kalcamdan bi igne yapilmisti oyle bacagimdan yapilan bisey yok :/