Bal_aselim Bebeğim henüz 3.5 aylık arada bi alt dudağını emiyor bi hafta filan bunu tekrarlıyor sonra unutuyor sonra yine başlıyor.Neden olabilir acaba? Ne yapmalıyım?
37inci Bal_aselim benim oglum da yapıyor bişeyleri kesfetmekle mesguller herhangi bi sıkıntı degil endişelenmeyin
Gezginprenses Bal_aselim benim kızım da emerdi çok fazla abartmadığı sürece sıkıntı yok. Çok abarttığınızı düşündüğünüz anda dikkatini dağıtabilirsiniz.. 🌺
Bal_aselim balasininanasi bunu bir hafta boyunca çok sık yapıyo ama alt dudağı sürekli ağzında,salyası akıyo sürekli bide bazen okadar çok emiyor ki morarıyor
balasininanasi Bal_aselim Kendini keşfediyo onu meme zannediyodur yada emzik 😊 Sorun yok bence 😊 Benim kızımda durmadan yüzünü çiziyo hep yara var yüzünde 😅 Yapacak bişey yok böyle böyle ögreniyolar 😊
balasininanasi Bal_aselim Allah korusun 😂 Hep öyle gözlerinin yanını parçalıyo kanatıyo 🤷 Tırnağı bile yokken beceriyo bunu anlamış değilim 😂
Bal_aselim balasininanasi tırnakları çok ince çünkü biz anneler aman dipten keseriz diyip biraz pay bırakıyoruz sanırım 🤣
Gezginprenses Bal_aselim ayy pardon ya ben emiyor mu derken farklı Anladım. Yok emmiyor dudağını o belli bir süre oluyor ve geçiyor 😊 uykusuzdum yanlış anlamışım 😊
Bal_aselim balasininanasi tırnak kesmek kadar zor bişey mi var ya hiç rahat durmuyo kestirmiyor az kesiyorsun çok kesiyorsun çok kesince vicdan azabı çekiyon az kesince bi faydası olmuyo
Bal_aselim balasininanasi büyüdükçe daha da zor oluyormuş yiğenim var bi yaşını geçik kıpır kıpır yerinde durmuyo 😂