Benayata İyi geceler kızlar bebeğim 2.5 aylık gündüz uykumuz çok normal ama gece olunca uyumuyor uyuyor gibi yatağına koyunca tekrar uyanıyor ve bu sabah 9a kadar böyle devam ediyor var mı öneriniz yardım edin
Arasyigitinannesi Benayata gece gunduzu ayirt edemiyor sanırım daha size onerim gunduz uyutmayin oyunlar oynayin ilgilenin sabahtan yorgun oldugu icin gece uyuyorlar
Mom567 Benayata gündüz uyutmamaya bakın fazla anca öyle çekebilirsin uykusunu geceye Allah yardımcınız olsun
Esraemirr Benayata gunduz en fazla 2 satte bir uyandirip 1 bucuk saat ayakta tutun yorun tekrar uyutun ama.uzun uykular yapmasin aksam oluncada belli bi saatlerde isikleri kapatip uyutmayi deneyn ve hic konusmayin gece gunduzu anca boyle anlar..gunduz uyandirmak istemezsiniz brlki uyumasi hosunuza gider ama gece uyumaz bu sefer ben gundyz 2 saate yaklasinca uyandiriyorum 1 saat sonra zor uycani bile bile tekrar uyutuyorum geve gunduzu ogrenmesi lazim
Benayata Arasyigitinannesi canım öyle ama gündüz uyumadığı zaman işkence çektiriyor resmen ve kendiliğinden uyuyor gündüz ama gece ne oluyorsa oluyor
Defnemm22 Benayata ozaman direk elektirik süpürgesini aç benim kızım da telefondan istemiyodu süpürge duyunca uyuyodu
Sarisin Merhaba annelerimiz 💜 Konu içinde geçen konu ile alakalı olmayan tüm yorumlar uyarı amaçlı silinmiştir. Devamı halinde erişim engeli uygulanacaktır,bilginize 🌸