MuhammedEmin_17 Esim rahatsiz calismiyo 15gunedur evde bi oglum var 6yasinda bI kiZim var 5ay25gunluk sutum yetmiyo mama kullaniyom ama her zaman alamiyom bana ek gida menusu verin ne olur yardim edin ya kizim ac agliyo duruyo uyumuyo rahatsiz bi cocuk doktor olan anneler bilgili olan anneler akil verin
Mrs_Sunshine MuhammedEmin_17 Eminim bilgili biri çıkar da ben de meme ve mama reddinden dolayı pirinç unu yediriyordum daha tok tutuyor. Cici bebe de 4. Aydan itibaren yedirilebilir. Siz bebeğinize sebze püreleri de verebilirsiniz 6. Ayını doldurmak üzere
Duhamm-91 MuhammedEmin_17 canım ben o zamanlar 3 gün kuralına uyarak elma muz başlamıştım benimde mecbur aç kalıyordu kızım sütüm yetmiyordu
hicrancavdar MuhammedEmin_17 cici bebe ve süt karışımı biberona maması yapabilirsiniz internette bi sürü tarif var
AreninAnnesi7301 MuhammedEmin_17 havuç patates kabak haslayip ezip veriyordum ben süt de 1 yaşından önce sakincaliyms
MuhammedEmin_17 hicrancavdar iste cici bebe patates havuc pirinc unu yaptim denedim olmadi alerji oldu kabiz oldu ya sasirdim 😢
Ebruliolmak Bir havuc bir patetes 100-150ml suda hasla, tuz yag yok!! Milserde makinede ez sonra ufak delikli süzgecten gecir kasik yardimiyla, bu sekilde internetde cok tarif var yedigin sebze meyveden tuz yag olmadan yapabilirsin.
MuhammedEmin_17 Ebruliolmak bakiyom yaptim kabiz oldu havuc patates den corba filan nasil yapacam bilmiyom pirinc unu yapip verdim uyumadi agladi durdu
Mrs_Sunshine MuhammedEmin_17 o zaman çorba yapın bol bol. Zeytin yağı ile sebze çorbası yapın ne bulursanız koyun. Havuç patates çok çok az soğan brokoli. Iyice blendırdan geçirip içirin. Ben bu tarifi yapiýorum oğlum bayılıyor ama salçasız içmiyor çay kaşığının ucuyla salća atıyorum
Mom567 MuhammedEmin_17 zeytinyağı dökün her yaptığınıza ve daha çok sıvı yapın ben hep öyle yedirdim 5.ayında zaten 6 aylık olmuş neredeyse ben 5. Aydan itibaren başladım tadımlara
aselafra canim herobeybinin kaşık mamalari var onlardanda alabilirsin birde arı nin sütlü pirinc unu var oda cok guzel onuda alabilirsin tabi yuklenmemek lazim ama kabiz oluyorsa zeytinyagi ver arada kayisi ve kuru erik kaynat icir bebişe
Bsraerdm Kızlar zeytınyagını direk vermemek lazımmış ya mamanın ya bıseyle karıştırıp verılmesı gerekirmiş dilini yutabılırmıs allah korusun
MuhammedEmin_17 Mom567 dediginizi yapiyom ama iste bebegim bastan beri sorunlu oldugu için panik yapiyom ya
MuhammedEmin_17 Ync yok beni emiyo 5ay 26gunluk oldu bebe biskivu alerji yapti havuc patates yaptim kabiz oldu anlamadim
Dunyamsensn2008 MuhammedEmin_17 Canim o zaman ilk defa vereceksen tek tek sebzeleri haşla pure hâlinde ver. Meyve püresi de verebilesin.Yogurt ver ,meyve püresi ver olmadı irmikli muhallebi yap ama zeytinyagi bi tık fazla olsun cıvık olsun tok tutar.
MuhammedEmin_17 Dunyamsensn2008 tamm tesekkur ederim ya geçe gece panik yaptim bide kizim biraz zor bana kavustu o yuzden iste bugun pirasa yaptim blendrdn cekip içine 1tatli kasigi zeytinyag koydum yedirdim iyi geldi kabizligida iyi geldi bidea elma suyu verdim bisi olmaz demi
Mom567 MuhammedEmin_17 sakin ol canım bugünler bir daha geri gelmeyecek tadını çıkarmaya bak 🤗 tadımlara başladın mı hiç