MiracAlpinveUmutunAnnesi tugceemir Allah kolaylık versin diş zamanlari bizimde zorlu atesli gecmisti 😴
Omergulsen tugceemir bizde 8 aylığız 3 gün 37.6 nın asağına indiremedim korktmda malum virüsten sonra diş aklıma geldi ikisi çıkarken olmamıstı ama bu çok zorladı bugün biraz daha iyiyiz şükür geçmiş olsun canım 🤲💞
nur_efe tugceemir kaç gündür var ateşi bizim 3 gündür var 8 aylık üst dişler geliyor ama ateşi bir düşüyo bı çıkiyo 37 5 38 leri görüyor disinden baska belirtisi öksürük hapşırık yok dişe bağlıyorum ateşi ama yinede korkuyorum hastaneyede gidemiyoruzz😒😒😒
Oykuu_bebekk tugceemir sanırım bizde diş çıkartıyoruz ateşimşz 37 6 8 arası değişiyor kafamız sıcak tez zamn da atlatırız inşallah 🙏
MiracAlpinveUmutunAnnesi tugceemir ben de oglumu uyuttum evin ici tadilatta parkeci gelicek esim duvarları boyadı simdi kartonpiyer yapıyo bende onu izliyorum biandan da temizliyorum 🤗
MiracAlpinveUmutunAnnesi tugceemir dis atesi avuc içleri ve kafasi sicak oluyo bizimkinde oyleydi ama ates 38 i gecmemesi gerek olctunmu
tugceemir glsmdrmn aynen öyle ama malesef benim uyumam lazim allaha emanet ettim simdi uyuyorum kalkar bakarim 5 dakkada bir ama goz dinlendirmesi benimkisi 😂😅😅🙈🙈
tugceemir Omergulsen sanada gecmis olsun canim allah evlatlarimizi korusun bende korktum ilkte alkima sonra diş geldi patlamak uzere o ateş yapuyor oğlumda hic böyle olmadi hic bilmedim dis ciktigini bu cok zorladi beni
Omergulsen tugceemir sağolasın amin içi yanıyo insanın ya 😔Geçicek canım sürekli kontrol et ıslak bez koyarsın çıkınca bizim 38.6-7 ye kadar çıktı öyle korktum ki dus aldrrsın çıkarsa korkma canm 2-3gün sürüyor Allah şifa versin kuzulara acılarını alsın 🤲😘💙🌸
tugceemir Omergulsen amin canin amin iki tane cocuk var bende uyudun uyudum uyuyamadim sabah robot gibi olurum o yüzden bi saat uyumam lazim allaha emanet ettim simdi biraz kestiricem