Evlatkokusu234 Melegimkizim123 valla canım benim için hıc sorun yok nezaman ısterse ozaman uyusun zorla uyutunca uyanıyo gece kendı uyudugunda uyanmıyor kesıntısız uyuyabılıyorum bende
Melegimkizim123 Dezemet sorma valla balkona bile çıkamıyor eşim orda sigara içebiliyor sadece çünkü camdan bakıyoruz öyle sıkılıyor yavrum
Melegimkizim123 Evlatkokusu234 zorla uyutmuyorum bende aslında gözleri kızardı ovalamaktan bende sallıyom ama ağlıyor uyumak istemiyor
Melegimkizim123 zisanc televizyon şuan açık değil ışık kapalıydı da beni göremiyor diye ağlamaya başladı açtım bende 😂
Asafeymeninannesi Melegimkizim123 MaşaAllah ☺️🧿 Işık ve televizyonun olmadığı bir ortamda az oynar,oyalarsanız kısa bir müddet sonra uyumak isteyecektir 🙂
Domino Benim evi gör savaş savaşşşş. Biri carşaf kafasına koymuş oradan oraya dönüyor biri de yanıma uzanmıs yan yan gözlerime bakıyor gidip gelip meme yi açıp Bi fırt içiyor Bi cimcik de mıncırıyor,🙄🤷♀️😂😂😂
Gamzeli2206 Melegimkizim123 sallayarak uyutmaya deneyin 😅 maşallah bu arada okuyun bolca kaç kişi gördü sonuçta
Melegimkizim123 Gamzeli2206 kaynanam sağolsun o bi yandan ben bi yandan akşama kadar okuyoruz,annelerimizde Maşallah demeden geçmez zaten 😊
Daghandogukan34 Melegimkizim123 ayy hadi ya tez vakitte kurtulur sun o hilletten inşallah cnm 😤minnoş ne kadar lik kiz