Zeynur6 Kızlar bayadir sma kullanıyorum ama kabız yapıyor artık kizim14 aylık oldu bugün ve zorlanıyor taş gibi çıkartıyor bana gaz ve özellikle kabız yapmayan mama onerirmisiniz ya çok üzülüyorum bı oraya gidiyor bu bı oraya sıkiniyor 🙏
HamzasMomy Zeynur6 her mama herkese farklı etki yapıyor. Herkes aptamil den smaya geçiyor kabız yapıyor diye mesela. Benim sana önerim zeytin yagi. Faydasını göreceksin 2 çay kaşığı kadar koy mamalarina bak nasıl yapıyor ☺️
Ebalp Zeynur6 bayanlar elimde 9 paket bebivitanın kasık maması var almanyadan aldırmıştım ama oglum iştahsız olduğu için ağzını bile açmadı satıcam almak isteyen olursa @ebruakatt yazabilir
Biricikhikayem Zeynur6 mamalarına zeytinyağı koyarak çözdüm kabızlığı. 2 hafta sonra zeytinyağını bıraktım ama asla kabız olmadı.
Sariye Zeynur6 ben kullanıyorum doğduğundan itibaren gayet memnunum kabızlık sorunu olmadı ayrıca gaz sorunu vardı bu mamaya başlayınca oda geçti
Zeynur6 HamzasMomy normalde mamasina değilse normal çay kaşığıyla iciriyodum ona ben hala kabizligi devam ediyordu ama bakalım bunuda deniyelim
HamzasMomy Zeynur6 rica ederim. Ben mamasına koyuyordum hala koyuyorum gerçi kabız olursa. Sabah akşam 2cay kasigi kadar. Bebeğin ne kadarlık?
HamzasMomy Zeynur6 o zaman bol bol kullan zeytinyağını. Biz 8 aylıkken falan sormuştum doktora istediğin kadar kullan demişti zararı yokmuş yani. Yemeklerine falan koy bolca. Ben arada yazdan kaynatilmis erik püresi veriyorum yada Kayisi da iyi geliyor
Egemre Zeynur6 anladım canım artık aklı da eriyo farklı mama versen yadırgayıp yemeyebilir küçük bi kutu alıp dene istersen . Umarım iyi olur .hayırlı geceler