Eminos Deletedmom138 yumurtadan tiksinir gibi oldu 11 aylikken 1 tam yumurtayi yerdi simdi yogurt peynir cilek verdim bal verdim ev yapimi biskuviyi eziyorum icine ceyrek muz biraz bal kefir biraz zaytinyagi bi kase oluyor bu karisimi veriyorum tahin pekmez kefirin icind yumurta sarisi koyuyorum artik herseyi yiyebilirler
snyck Deletedmom138 kizim bu ay yaşına giriyor kek pankek patatesli cokelekli omlet krep muhlama falan yapiyorum yaşına girince menemene başlarım ama ben daha cesaret edip patates kızartması falan veremem zeytin az tuzlusu bile sanki cocuk icin tuzlu gibi cok vermiyorum yaz gelmedigi icin domates salatalikta vermiyorum biraz dogali çıksın diye bekliyorum ceviz pekmez hurma özü kusburnu karadut özü hunnap biskuvi falan yediriyorum
Dunyamsensn2008 Deletedmom138 Burada 1 yaş annelerini görünce sorayim.Oglum bu aralar ne yese kusuyor tamamen çıkarıyor midesinden tuhaf bir ses geliyor refluden olabilir ama şimdiye kadar böyle bisi yoktu midesini üşüten var mı bundan olabilir mi ve çok iştahsız bir çocuk.Balik yağı kullanmaya başladım ama görücez.Birde hiçbirşeyi cignemeden tüm halde yutuyor 5 dişi var ama 😒Yaşayan var mı?
Eminos Mucize_istiyorum22 sut fermente olmadigi icin agir olur fazla sut tuketimi kansizlik yapar cecil peyniri verin eline yogurt kefir verin daha saglikli
Mucize_istiyorum22 Eminos sık sık verdiğim söylenemez zaten oğlumu en iyi ben düşünürüm her annenin kendi yavrusunu düşündüğü gibi 🙃
Eminos Mucize_istiyorum22 tabiki oglunuzu siz dusunmezsiniz demedim ki bakin herkes burda bildigi aklina takilan seyleri soyluyor savunmaya gecmenize anlam veremedim saglikli gunler
Eminos Portakal ev yapimi bebe biskuvisi yapabilirsiniz onu kefirle veya meyveyle verin hemde besleyici olur alerjisi neye var neye yok bilmiyorum tabi sadece oneri patates tostu falan yapabilirsiniz
Nhnelf Deletedmom138 bebeğim daha 4 aylık ama çok araştırmasını yapıp çok doktora sordum, rafadan yumurta,peynir salatalığın yumuşak iç kısmı eğer domates sera değile domates… sizin sağlıklı tükettiniz her şeyi bebeğiniz de tüketebilir..
Portakal Eminos meyveyle bebe bisküvisini yapıyorum ama sıkılıyo değişim şeyler yemek istiyor. Patates tostunu beceremedim sanırım hiç güzel olmuyor 😂
Deletedmom118 snyck ağır içerikli olduğu için bağırsaklarını zorlar dedi. Açıkçası 2 yaşını bekle diyince vermedim 🤷 birde normal market balı değil bendeki hakiki baldı, o yüzden doktora sordum ağır gelirmi diye 🙈