glnaykt Herkese merhaba doğumdan sonra saç Aşırı dökülmesi Yaşayan ve bunun çözen arkadaşlar bana da yardımcı olabilir mi? 😔
Burcu35 glnaykt Saç dökülmesi yaşamayan yoktur doğumdan sonra. Bi süre zirve yapar kel kaldım sanarsınız yanlarınız açılır sonrada durur dökülme minik saçlar çıkar delirirsiniz 🤣 herkesin genel olarak hali bu yapıcak pek birşey yok
Yesimkuzey glnaykt benimde bebeğim 3 aylık 10 gündür başladı her yer saç oluyo banyo hele bildiğin yanları açıldı ama burda geçici olduğunu öğrenince sevindim. Ekstra bişey kullanmıyorum
Burcu35 Selvaelyennn Kötü haber vermek istemem ama kel kalabilirsiniz 🤪 benm yanlarım yoktu artık nerdeyse sonra durdu şimdide bebe saçlar çıktı cinnetlik 🙄
glnaykt Burcu35 döküldüğünü tabiki de biliyorum ama belki bi şampuan ya da maske ne bilim vardır bişey .. nette var şampuan filan da kullanıp memnun kalan var mı asıl merakım bu..
Burcu35 glnaykt Şahsım adına söylüym benim saçlarıma hiç birşey iyi gelmedi ben şuna bağlıyorum hamilelikte vitaminler güzel beslenme hormonlar derken hiç saç dökülmem olmadı sonrasında bunlar ortadan kalkınca ayların verdiği dökülme olmayınca hepsi döküldü. 6-7.ay gibi bitiyor gerçekten hepsi ama o sırada evde tomar tomar saç 😕
glnaykt Burcu35 ben vitaminlere devam ediyorum fakat dengeli beslenme konusu sıkıntılı çünkü diyet yapıyorum sür alerjisi nedeniyle .. her yer saç sinir bozucu biran önce biter umarım..
Kumsal06 Benimde asiri derecede dokuluyo ve gercekten bıktım evin her yerinden sac topluyorum . Sanirim bi cozumu.yok.her dogum.yapan bu sorundan muzdarip .
zeynepiremnur01 Aynı bende de sorun var kızlar 5 aylık anneyi tanıdıkça saç dökülürmüş. Bugün farmasinin sarımsaklı şampuanını aldım ona çok iyi diyorlar deneyeceğim bakalım
Gozde2019ruzgar Sorma canım benim de cok dökülüyor saclarımı salmaya korkuyorum artık her yer sac sürekli topluyorum 5 aylık bebeğim avuc avuc elıme gelıyo her cektıgımde.🥺mevsımsel de olabilir canım
happilyeverafter Benim bebeğim 4,5 aylık olacak nerdeyse benim de çok dökülüyor. Üstelik ben vitamin almaya devam ediyorum. Banyoya girmek istemiyorum resmen avuç avuç dökülüyor😔
Busralyaa glnaykt vitamin ilacı kullan çünkü bütün vitaminlerin sütünle bebeğine geçiyor daha sonra instagramda mühendisinoglu diye biri @halalles sayfasının şampuanını önermişti çok memnun kalan vardı bende aldım şuan Saçn dökülmem çok azaldıı 😍😍vitamin+şampuan ile sende sorunu çözebilirsin
glnaykt Busralyaa vitamin kullanıyorum canım ama aynı malesef o şampuanı ben de duydum Facebook ta bi grupta saç dökülmesi diye arattığımda o şampuanın hiç işe yaramadığını yazan bi çok insan vardı ve kötü yorumların siteden silindiğini yazmışlar ben de almayı ertelemiştim. Gerçekten işe yarıyorsa alacağım..