Dyg_brn Kızlar selam aranızda diş jeli kullanan var mı tavsiye eder misiniz ya da önerdiğiniz başka bişey var mı? Kızım 5aylık ve dişetleri çok fena kaşınıyor diş jeli iyi geliyo diye duymuştum ama bilemedim
Deletedmom113 Dyg_brn ya bazı dr lar onermiyor ben kullanıyordum çok zorlandığı ve cok ağladığı zaman faydasinida görüyordum o şekilde ama kimisi her saat yada günde 4 defa falan sürüyor o zaman etkisi azalıyor
Mississsipi Dyg_brn amerikada çok kullunılan bir jel varmış ben kanadadan almıştım. Türkiyeye geldiğimizde doktorumuza sordum. İçeriği bitkisel olduğu için kullanabilirsin ama zor zamanlarda kullan sadece 1-3 gün dedi. Cocuk dişi kaşınıyor diye günlük kullananlar var onu önermiyorum dedi.
GokturkAlp Dyg_brn Doktorumuz bize önermemişti. Dolven ve calpol u 4 saatte bir dönüşümlü olarak verebilirsin demişti çok zorda kalırsam. Ben hep calpol verdim o çok rahatlatıyor, dolven hiç kullanmadım.
Dyg_brn GokturkAlp bi de o şekilde deneyeyim cnm tsk ederim, agrı olduğunda da iyi geliyordur tabi calpol
Deletedmom113 Dyg_brn kiyamam ya dış kasiyici varsa dolaba yada buzluga az koy sogusun azcik ver rahatlatır uyuşturur
Yasemin89- Dyg_brn doktorumuz bize nurse harveys önerdi ama almadım henüz havuç pırasa veriyorum bir kere de soğan vermiştim 😀
Bernauslu Yasemin89- ya boğazına kaçmaz mı 3 buçuk aylık kızım doktorumuz jel verdi ama almadım elleri sürekli ağzında.
Dgndrmz Dyg_brn cok duramadıgı zaman dişini kaşıya kaşıya cığlık atıyo sürüyorm ozaman hemen iki huysuzlanmada surmuyorm etkisi azalmasn dıye ve gercekten 5-10 saniyede etkısını gösteriyo
Yasemin89- Dyg_brn bir şey olmaz ama diş jeli de alayım dursun kenarda☺️ 2 tane dişimiz çıktı şimdi kemiriyor koparıyor o zaman korkuyorum 😀