elifzeze GuluzarHasan sağlıklı tabi canım organik çünkü Zeytinyağı ama bebek yağı ile yaglamak gözenekleri kapatıyor bebek isilik olabilir
Prensesannesiii GuluzarHasan benm bebeğimde tekrar göbek akıntısı yaptı yumusattığı için ve göbeği yakıldı doktor yapma dedi ve yapmıyoeum artık çocugum 20 gün çekti göbeğinden
deletedmom01 GuluzarHasan Zeytinyağı genel de sağlıklı bir şey ama bebeği komple onunla yağlamak bilemedim iyice araştırmak lazım
Lilium GuluzarHasan ya kaynanamlar bebeği yağladı tüm vücudunu hakiki zeytinyağıyla iki saat bekledi sonra bebeği yıkadık dalinle. Derileri soyuluyordu komple iyi geldi gibi ama her zaman olmaz işte bence on günde bir ideal
Prensesannesiii GuluzarHasan evet yumusatmış göbeğin içini hemde kurumus üzerinden 20 gün geçtikten sora sürmüştüm 3 gün sürdşm zeytinyağındna olduğunu anladım bıraktım akıntı kesilmeyince gittik 20 gün aktı sora yakıldı
Emine GuluzarHasan 5,5 aylık oğlum bu zamana kadar sadece zeytinyağı kullandım vücuduna her duştan sonra bi zararı olmadı
Gurbettebianne GuluzarHasan ben her banyodan sonra zeytinyağ ile yağlıyorum canım . Önceden daha detaylı yapıyordum ama şimdi durmadığı için hemen göğsüne bacak arasına ayaklarına felan yapıyorum