canparcam123 Serkanarasduygu her bebek bir değil canım benim oğlum 3ay 20 günlük elleri sürekli ağzında sanırsın diş çıkaracak ama bence dişi çıkacağı için değil ellerini keşfetmek hoşuna gidiyor benim daha önceki çocuklarım biri 7aylık iken biride 14aylık iken diş çıkardı
Saida_Safiye Serkanarasduygu 4 aylik oldu ayni durum doktorumuz diş belirtileri 2-3 ay onçeden başlar diş de ola bilir dedi bi de burda 3 aylik Bebekler diş çikerdini okudum
Saida_Safiye Serkanarasduygu calpol jel aldim çok huzursuz oldu zaman suriyorum 30 40 dakika rahatlatiyo
Karbeyaz89 senasahin bu damak beyazlığı pamukçuk olabilir mi damaktada çıkabilşyomuş. Benim bebeğiminde bembeyaz damakları bende merak ediyorum dişmi başka bişey mi
Ss18 Benim kızım 3aylık. 2haftadır eli ağzında hatta elini komple sokmaya başladı öğürüyor bazen… çok fazla tükürük çıkarıyor… bu kdr küçük olmasa kesin diş çıkaracak heralde dicem ama mümkün değil
Semanuryvz Cikarabilir ama bu dönemde çoğu ebbek söylediğiniz şekilde. Kızım 4,5 aylık 2,5 aylık olduğundan beri elleri ağzında. Öpmeye vs çalışırken deliriyor yakalamaya çalışıyor yanak falan deliriyor. Hala beklemedeyiz bakalım
fatmanur_yakup Serkanarasduygu hayır canım çıkarmaz diye biliyorum atak dönemlerinde salya falan akıyor eli hep ağzında oluyor