Seda_123 Firdevs199 Ben kullanıyorum bebeğe vermiyorum senin içmen daha faydalı süt yapıyor gazına faydası var ama rezene uykusu için faydalı değil tam tersi uykusunu etkiler
Merveymn Firdevs199 biz çok fazdasını gördük canım çok çok çok gazlıydı oğlum hem sakinleştiriyo hem gazını kolay çıkarmasını sağlıyor. Şuan 5ay 7günlük halen akşamları içeriz.
Ndoruk Firdevs199 ben kullanıyorum. Hem kendim içiyorum hem bebeğime içiriyorum gün içerisinde. Çok iyi gaz çıkarıyor. Geceleri kıvrandığı için alalım dedik işe yaradı.
Seher26 Firdevs199 rezene amosan kimyon üçünü karışık aktar vermıstı faydası oldu Bırde sab damla zeytınyagla masaj ayağını sıcak tutman gerek ben sıcak su torbasını 4 parmak ılerısıne ayak ucuna koyardım faydasını gördüm
Seda_123 Firdevs199 Anason ver canım aktardan al 1 su bardağı kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı anason koy ılıyınca süz günde 4 5 çay kaşığı ver kendinde icebilirsin sütten bebeğe geçer zaten
Gamzelii1312 Rezene kimyon anason kaynatip hem ben içiyorum hem 3 bucuk aylik bebeğime birkaç çay kaşığı veriyorum ama düzenli olarak değil öyle arada aklıma geldikçe üsenmedikçe yapıyorum
Merveymn Bebikom_ 2aylıkken başladım canım 7 çay kaşığı veriyorum şimdi 5ay 7günlük çok seviyor tadını çırpınıyor vereyim diye
123-ygz Firdevs199 Firdevs199 bnm oglum suan 4 aylık asırı gazınız vardı ıcmedıgım anne cayları kimyon rezene amazon neler neler içtim gaz oldu mu oluyor Bn gazın faydasını araştırmalarım sonunda karnına masaj yaparak buldum doktorların videoları izleye izleye yaptım karnına ve ayakların altına elma yagı sürdüm ve karnındaki gazı önce ince bagrsakla sonra kalın bagursaga getiririm masaj yaparak cıkarttım doktorum da dedi ki gaz oldu mu oluyor kaç damla degstım fayda olmayınca bunu yap dedi doktor yaptım kurtuldun