Gzdecmrt Kızlar bebegm 18 gunluk oksuruk we burun tıkanklgı ıcın vıcks aldm baby balm markası ama kullananlar war mı bazıları 6 aylktan snra kullann falan dıyor bazıları cok faydasnı gorduk dıyor sızede sormak ıstedö
Sedayvaz35 Gzdecmrt bende 18 günlük cok kücük.. ama belki ayaklarinin altina sürebilirsin.. ama vücuduna sürme derim cnm
Katipmoms Gzdecmrt hergün düzenli aralıklarla serum fizyolojik sık bence öyle yaptım 3 gün ilk günler bişey gelmedi bugun cok Sümük cektim genzinde var benimkininde
Gzdecmrt Katipmoms neyle cektn cnm bnde aldm fızyoljk serum burun aspıratoryle cektm doktr ddı fzla cekme odem olustrr falan bıde ddı cıgernde haff kabarck olusms
Katipmoms Gzdecmrt otribebe ile cektim ama diyolarki serumu sıkın o kaka yada kusma yoluylada kendi atar cekmenize gerek yok diyolar ben aspiratörle cektim geldi hergğn 3-4 kerede sıkıyorum serumu her seferinde cekmiyorum ama
Svmgncr Gzdecmrt vıks sakıncalı ya hatta oyuzden bır bebek olmus falan yazıyordu bır postta ornek vemrıslerdı sanırım sız surmeyın derım fıjyolojık serumla temızlyın burnunu
Elifiminannesi Gzdecmrt ben 1 haftalikken başladım ama burnuna falan sürmedim ben gazı için göbeğine sürdüm. Çok rahatlattı gazını cikartiyodu. Grip için nasıl olue bilmiyorum
Anneyim2 Gzdecmrt cok küçük daha sürme. Odaya buhar makinasi koy. Serum fizyolojik kullan. Burnunu temizle