yarEren Merhaba arkadaşlar, bebeğim 6 ay 28 günlük. Hergün meyve suyu veya püresi veriyorum fakat verdiğim meyve suyu bitince ağlıyor katılıyor daha istiyor biberonu boşboş çekiyor bırakmıyor çok mu az veriyorum sizce kaç cc vermeliyim?
Deletedmom118 yarEren bence istediği kadar verin. Demekki daha çok istiyor, yarıda kalması bence daha kötü. Birde 30 cc çok az 6 aylık bebek için 🤷
yarEren Sevgi1 30 cc veriyorum meyve çok şeker içeriyor fazla enerji yapar diye korkuyorum 30 cc den fazla verebilir miyim bilmiyorum 🤷♀️
yarEren Deletedmom118 O zaman çoğaltıcam çok kararsızdım bu konuda 5 aylıkken meyve suyu vermeye başlamıştım
Deletedmom118 yarEren bende hemen hemen o aylarda vermeye başlamıştım cnm, biraz artır bencede 30 cc az çünkü bayağı
Deletedmom118 yarEren bnm bebeğim 16 aylık cnm. Ama 60 cc ver istersen. 90 belki ağır gelir. Birde su verirsin peşinden , meyve susandırıyor çünkü
yarEren Deletedmom118 tabii her içtiğinden sonra su veriyorum hemen bundan sonra 60 cc vericem bakalım sagol canım
yarEren tellibaykus elma ve armut canım bazende havuç taze ise havuç suyu sıkmay çalışıyorum rendeleyip sıkıyorum zor oluyor biraz