Arkadaşlar o kadar yazan oldu ki Allah hepinizden razı olsun babama dua eden bizlere sabır dileyenlerden bazıları ise beni eleştirmiş postlarımda ölümün şakası yok ben herşeyin farkında olan biriyim sonucta kimse kimseyi tanımıyor ve buraya girip herkes bi derdini anlatıyor benimde anlatmak istediğim sadece herkesin dikkatli olması idi bu lanet virüs maalesef ki cok can almaya devam ediyor sizlere sadece su demek istiyorum biraz empati yapın ve beni anlayanlar zaten yorumlarında belli etti sözüm anlamayanlara rabbim kimseye böyle bi acı vermesin düşünün ki günlerdir evdesiniz ve aileniz yakınınızda göremiyorsunuz evden çıkıp sadece şu telefon şeyle iletişim kurabiliyorsunuz o da belli bi yere kadar babanız hastalanıyor yanında olamıyorsunuz onu teselli edemeyip hastane yatağında kendi haline bırakabiliyorsunuz bu ne demek bilirmisiniz günlerce bizden haber alamadı bizde zar zor haber alabildik babam iyi olsaydı da ayağının ucunda yatsaydım size o kadar diyorum cenezasi oldu gidemedim yüzünü son kez göremedim acının üzerine acı bindi rabbim kimseye yaşatmasın böyle bi acıyı sevindiğim tek şey babamın arkasından o kadar guzel sözler duydum ki o kadar seveni ağlayanı oldu ki hiçbişey yapamadık annemize kardeşlerimize sarılıp ağlayamadım bile hepsi şu telefondan oldu Rabbim onun ömrünü bu kadar kıldı bizlerden aldı geçen hafta bugun görmüştüm babamı oysa ki görüntülü konuşuyordum ama suan yok sesiniz duyamıcam Birdaha ve göremicem Allahım babama rahmet eylesin bizlere de sabır tarifi acısı cok zor 😞😢bi kez daha diyorum Allah hepimizden razı olsun dikkat edin kendinize