Znrkrgl Esraemirr huzursuz oluyordu bebeğim uykuya geçemiyordu mızmızlanuyordu sürekli elini ağzına götürüyordu o şekilde anladım ,mama verince doyacağı kadarını alıyor sonra bırakıyor zaten uykuya daha huzurlu dalıyor canımm
Esraemirr Znrkrgl benimkide oyle ya tam daliyor diyorum gozleri kapali yine aciyor son 1 haftafir boyle atak doneminden mi acaba benim oglum doyuyordur herhalde cisini kakasini yapiyor😔
Znrkrgl zynpsk evet benim 4-5 ten sonra artık azalmaya başlıyor yatıp dinlenince gece yarısı sabaha doğru falan o zaman çok artıyor mesela
Znrkrgl Esraemirr atak dönemi olabilir gaz olabilir karnı aç olabilir deneyerek bulabilirsiniz .Atak dönemlerinde çok huzursuz huysuz oluyorlar sebepsiz ağlıyorlar sakinleşmiyorlar .Diğerlerini deneyin eğer sakinleşiyorsa o zaman onlardan biridir
Esraemirr Znrkrgl aslinda aglamasi huysuzlugu yokta gunduz belli saatlerde uyumaya calisiyorum onceden gece gunduz uykusu duzenliyken simdi gunduz cok zorluyor uyumuyo e haliyken gunduz uyumayinca gecede zor uyuyo sallmiyordum sallamaya alistirdim bosa gitti onca.emek 😔