Eren10 Internet üzerinden birşyler alıp kargoda sorun yaşıyor musnz? Ups hızlı kargoymuş haritadan takip falan sıfır daha ne kadar beklicez acaba…
aybukemom Eren10 kötününde kötüsü o kargo şirketi evime gelmedikleri halde geldik yoktunuz mesajı atıyorlardı
Deletedmom322 Eren10 düşman başına 😂 bir haftada getirirlerse şükrediyorum. Telefona da bakmazlar. Acil bişeyse bekle bekle dur🤷🏻♀️
aybukemom Eren10 sayfasına bak geldik yoktunuz yazar orda bana da öyle yapmışlardı üç defa dağıtıma çıkarttırdım en son kavga ettim sizi şikayet ederşm diye
Thesra Eren10 Olur merak etmeyin gecikmeli geliyor.Bende geçen kitap sipariş etmiştim ptt kargoyla çok geç geldi ülkedeki durumdan dolayı
Evlatkokusu234 Eren10 ups oyle bısıkı 5 dakkalık yola gelemeyız duyolar daha bugun yasadım genel merkezı aradım ama acmadılar
Eren10 Evlatkokusu234 eşim de aramış ulaşamamış firmaya mesaj atmış onlar ulaşmış yarın ulaşr elinize demşlr
deletedmom247 Eren10 Valla ben o firmadan memnunum gelmeden 15 dakka önce arıyorlar hep evdemisiniz diye. Hemde gayet hızlı hatta dün kargom geldii o firmadan.. Bundan sonra nasıl olur bilmiyorum
deletedmom247 Eren10 cuma gün vermiştim pazartesi geldi araya pazar girdi yoksa yine gelirdi normaldede hemen geliyor zaten bana hiç geç gelmedi valla ☺️