Taze_1anne Hilaldurmazzz 2 saat diktiler beni kac dikişim var hala bilmiorum 2ay falan tuvalete oturamadım 2 _3haftada dikişler atıor hergün duş aldım alt tarafımı kurutma mak. İle kuruttum batikon ile pansuman yaptım o rahatlatıor ama emin ol hepsi gecip gidior yataktan ayagımı indirip de dogrulamazdım ama gecti seninde gececek insallah
Hilaldurmazzz Taze_1anne inşallah canım benim tek isteğim o şuan destek olmadan ne tuvalete gidebiliyorum nede doğrulup yatabiliyorum evladımı rahat rahat emzirmek istiyorum korse bile takamadım
Taze_1anne FatmaKS ah bende hic unutmuyorum ya dogumdan degil dikişlerden korkuyorum heralde unutamıcam makatıma kadar kestiler.. Öyle bi psikoloji kaldı ki tavaya metal kaşık degse aklıma dikişlerim gelior cazır cuzur eden hersey manyakmıyım ne :) :)
FatmaKS Taze_1anne ay anam makatına kadar mı geçmiş olsun çok 😱 benim o kadar yoktu ama bebeğin kafası makata dayandığı için ordada çatlama oldu dikişler bi yandan o bi yandan 3 hafta yan yan gezdim 😂 bir daha hamilelik düşünsem tek korkum sancı anı ve dikiş acısı
Taze_1anne FatmaKS malesef dış vajinam hic esnemedi ilk büyük taharetimi hatırlamak bile istemiorum 2 ay falan yere oturamadım koltuklarda idare ettim gecmeyecek sandım ama cok şükür
Taze_1anne FatmaKS sancı anımdan bile korkmuorum dikişlerden korkarım üstüne üstlük ben bir dikişim bile olmasın die yürüdüm deli gibi yürüdüm perine masajı yaptım. Doktor bile şaşırdı senin vcut yapın cok sert die
defnesmomm Hilaldurmazzz doktorunuzun önerdiği bakımları yapın, dikiş bölgesini kuru ve temiz tutun. 10 gün sonra iyileşme olmuştu bende 🙏🏻💙
Hilaldurmazzz defnesmomm benim doktorum bişey de önermedi ki canım kuru tut dedi zorlama dedi yumuşak yastığa otur dedi
Deni Melekyigiter haklisin canım ben molped kullandım çok yumuşak pamuk gibi hiç rahatsız etmedi dikislerimi memnun kaldım
Hilaldurmazzz Melekyigiter ah canım geçmiş olsun ya bende korkuyorum ne zaman geçicek diye daha 4 günlüğüz ama şöyle kucağımda rahat rahat emzirmek istiyorum artık 🤦♀️
FatmaKS Hilaldurmazzz söylemiyorlar çoğu özelde banada söylemediler kaç dikiş olduğunu ama insan anlıyo yani 🌝
Taze_1anne Hilaldurmazzz korkma allahın izniyle gececek. Şimdi düşünüorsundur benim nie böyle oldu neden agır gecior die. Ama gececek emin ol
FatmaKS Hilaldurmazzz ay anam çok zor günlerdi demi yan yan geziyodum hep normalde sırt üstü asla yatamam astım hastasıyım nefes almıyorum valla o zaman sadece sırt üstü yatabiliyodum miss gibide nefes alıyodum😂😂
defnesmomm Hilaldurmazzz Baticon kullanıp pansuman yapman gerekiyor. Dikişlerin olduğu bölgeyi temiz tutman, ılık su ile yıkaman ve çok iyi kurutman gerekiyor bir de :) ağır ev işleri, zorlayıcı hareketler vs yapmaman gerekiyor uzun bir süre
FatmaKS Hilaldurmazzz geçicek canım benim maksimum 3 hafta oda ilk günlerde ki gibi olmuycak acısı ☺️ Benim 4 ay oldu hala dikiş yaram acıyor uzun sürüyomuş toparlanması
Hilaldurmazzz FatmaKS ama canım normal hayatına döndün mü kuzum yoksa 4 ay boyunca hep ay ay ay of of of mu 🤔😂