Tabik Kızlar ben gaz damlası olarak bıogıa kullanıyorum.Sanki fayda etmiyor onunla birlikte başka gaz damlası kullansam olur mu bilgisi olan var mı yada başka gaz damlası öneriniz var mı
Kuboos_ Tabik biogia gaz damlası değil bağırsak düzenleyici yanında gaz damlası da kullanın ben zinco kullanıyorum memnunum
Ece156 Tabik ben ek olarak günde 3 kez 10 damla sab simplex veriyorum inanılmaz iyi geldi gaz sancısı yok denecek kadar azaldı ayrıca günde iki kez kendim de REZENE ve kimyon kaynatıp içiyorum.
fatimas27 Tabik canim ne zamandir kullaniyorsun zaten hemen faydasini gormessin 10 ya da 20 gun sonra faydasini gorursun ben kullandim cok sukur 3 aylij kızım gaz sorunumuz yok
gizemkarahan Birde kaç aylık bebeğin canım biogaia prebiyotikli tek gaz damlası yenidoğanların sindirimini geliştirmek için yani 3 4aydan sonra hiç işe yaramaz biogaia
Resmiye-doruk15 Nurse harvey’s kullanın hem doğal ve içinde zeytinyağı var bizde çok ilaç denedik ama bi tek bunda rahat ladık ve ben bazen çok sancısı olunca 1 yada 2 çay kaşığı ıhlamur veriyorum şekersiz
Tabik Ece156 rezene çayı bende içiyorum iyi oluyor ama bu aralar arttı gazı ememıyor resmen gazdan yavrum 😔
Ece156 Tabik Rezenenin içine kimyon da ekleyin ben bi çay bardağı sıcak suyun içine bir çay kaşığı kimyon atıp demlenmesini bekliyorum sonra süzüp rezenenin içine ekleyip içiyorum