Yusufunannesiiiiii Merhabalar 35 günlük bebeğim var. doktor gaz sancısı için Zinco vermişti ama bir işe yaramadı. Şimdi de Maflor önerdi. Günde 3 damla. Kullanan var mı? Size iyi geldi mi? Memnun musunuz?
Haribo42 Yusufunannesiiiiii canim o probiotik oluyo ben kullandim daha rahat yapiyodu ama cok gazliydi oglum yine cekiyoduk sanci
Belisss26 Yusufunannesiiiiii bnde kullandım faydasını gördüm ama bn en çok nane kaynatıp veriyodum 2 çay kaşığı oda aşırı iyi heliyodu dakikaasında çıkarıyodu bizede hastahanede kzıım çok ağlayınca ordaki bir teyze önermişti Allah razı olsun
Ilbilge Yusufunannesiiiiii canım bizde en başından beri maflor kullanıyoruz oğlum 55 günlük hatta bi şişe bitti maflor plus vermiş eczacı şuan onu veriyorum. 5 damla kakasını yapıyor. Ama gaz şurubu olarak nutrigen gasodex kullanıyoz. Bazen gazını çok iyi çıkarıyor bazende zorlanıyor baya
Annem123 Yusufunannesiiiiii bende kullanıyorum çok rahatladık ama eczacı bize 5 damla dedi canım ya acaba fazlamı veriyorum şuan terreddütte kaldım
Gulcan1402 Belisss26 bildiğin baharat yemeklere katılan kuru nane dimi nasıl yapıyorsun ölçüsünü yazarmısın bende ne denediysem geçmedi bi türlü bunuda deneyeyim ??
Belisss26 Yusufunannesiiiiii yok illa ver demiyorum ztn bn kızım 1. Ayına girmeden vermeye başladım yani gaz şlaçlarının içindede bitkiler var sonuçta maflor da inşallah fayda görürsğn
Nellyy198 Bn kızıma renudix kullandım çok faydasını gördük tamamıyla bitkisel.normalde doktorumuz 1 çay kaşığı dyordu bz yarım kullanmamıza rağmen o bile anında kakasını yaptırıyordu