Resmiye Yaklaşık 4.250 kg olan oğluma 1 numara prima bebek bezi küçük gelince 2 numaraya geçtim. 2 numara bezde büyük mü geldi anlam veremedim. Çişimiz sürekli sızıyor. pipisinede çok dikkat ediyorum havada olmasın diye. 2 3 saate bir değiştiriyorum üstelik altını. Çiş mi çok yapıyor bez mi büyük anlam veremedim😔 Sürwkli kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum.
Bercemdila65 Resmiye bende prime kullanıyorum kızım 6 kilo 3 numara kullanıyorum sanırım bizimkide büyük bizimkide sızıyor primadan mı büyük olmasından mı anlamadım 🤷♀️
Sedaeva Resmiye bende prima kullaniyorum bizimde hep sizdiriyo inan gece yarisi kiyafet degistirmekten biktim cocugun uykusu dagiliyo ilk bas kucuk geliyo sandim degistrdim buyugunu aldim oda sizdirdi.elimdeki bezler bitsin molfix denicem
Duygu08 Primayı sızdırma yuzunden bıraktim gunde en az 3 kez kiyafet degistiriyorduk suan molfix kullabiyorum ve cok memnunum
Summ ben çok bez denedim bezi baglame şekliyle çok alakalı sızdırması biraz gevşek olunca hele ki erkek bebeklerde hemen üsten çıkıyor. 4 buçuk kilo bebeginiz için 2numara normal bende prima kullanıyorum diğer bezlerden memnun kalmadım çünkü