Habis Bebeğim 4,5 aylık ve düzenli kaka yapmıyor. 4-5 günde bir yapıyor. Artık düzene girmesi gerekiyor ama bizimki hala aynı. Var mı aynı durumda olan ve önerisi olan? Zeytinyağı, masaj , egzersiz hepsini yapıyorum ama durum değişmiyor. 😔
prenses3509 Habis benımde bebeğim 4 aylık ama 7 aylık doğdu 4 ya da 5 günde kaka yapıyor maalesef sadece anne sütü ile beslenmesine rağmen doktorlar 1 haftaya kadar normal diyorlar ancak bebeğim hergün kıvranıyor yapabilmek için kulak çöpü ve zeytınyağını bende denedım ancak bir faydasını görmedım doktorumuz nurse harvey adlı bir şurup yazdı içeriği bitkisel çok çaresiz kalırsam onu kullanıyorım yapıyor sende deneyebilirsin
Nurrcem Habis probiyotik kullanın biogaia damla hergün aynı saatte 5 damla faydasını görürsünüz muhakkak bizdede aynı durum vardı doktorumuz önerdi
Habis prenses3509 prenses3509 kendi başlarına yapmayı nasıl öğrenecekler. Normalde bu aylarda düzene girmesi gerekiyor. Fitil de kullanmak istemiyorum.
mihrosum Habis günde 1 kez aptamil içer 12 gun yapmazdı canım. Aptamil prosyneo kullanıyorum suan sende kullan kabız fala N olmaz bır daha harika bir mama
prenses3509 Habis o her bebek için aynı olmuyor maalesef 1 sene çekende var belkı ek gıdadan sonra düzene girer
Masal51 Habis yapmayinca yapmiyor cnm bzmki hc ypmiyodu fitille sabunla yptrdk bi sure bi kc hftdirda dedigin gibi 4 5 gunde kndi seydrse ypyo yoksa yok
Ervagunes Habis benim kızım da öyle kaka problemi vardı hatta 4 aylıkken 1 hafta yapmadı kakasini doktora götürdüm ve mecbur lavman yaptılar doktoru sadece anne sütü aldığı için bu şekilde olabileceğini ama en fazla 2 gün veya 3 gün yapmazsa normal olabileceğini söyledi kızıma fitil verdi bolca kremle sur zaten kakasiyla atar bi sakıncası olmaz dedi. Ek gıdaya geçince düzelir sebze ağırlıklı verirsin eğer geçmezse bi çocuk gastroentroloji bölümüne goturursun dedi. Ama gerçekten de ek gıdaya geçince düzeldi ara da oluyor bende doktorun önerdiği fitili kullanıyorum.
Habis Ervagunes bizim doktorumuz da 10 güne kadar normal dedi. İki Aydan sonra hep 4-5 günde bir yaptı. 8 günü bulduğumuz bile oldu. Yaptığnda ise kabız da değil sadece yapmaya yeltenmiyor hiç. Umarım ek gıdada düzelir. Gaz sorunumuz da olunca daha da problem oluyor işte 😔
Habis mihrosum Biz hipp kullanıyoruz. Sabah ve akşam içiyor sadece iki kez. Sonra hep anne sütü alıyor. Yediklerime de dikkat ediyorum. Bizimki kabız değil yaptığı zaman normal kaka yapıyor. Sorun yapmak istemiyor 🙈
Ervagunes Habis benim kızım da düzeldi çok şükür şuan 1 yaşında ama arada oluyo yine bir gün yapmasa ertesi gün mutlaka yapıyor. O yüzden sürekli sebze veriyorum kabiz yapıcı şeyleri çok az miktarda veriyorum. Bize de doktor gliserin konsuk 1400 mg verdi çok memnun kaldım.