karabiberim-z Arkadaslar kan sonucu 5.1 bu degerler hamile oldugumu gösterir mi doktor 1o gun sonra tekrar kan ver dedi
Dunyamsensn2008 karabiberim-z Bazen 5 ve üstünü bazen 10 ve ustunu baz aliyorlar ama olabilirsiniz.Yarin artmışsa zaten gebesinizdir büyük ihtimalle.
karabiberim-z Deletedmom280 5.1 dedi aralikta bi sayi dedi dun testte negatif çıkmıştı bugunde böyle cikti
Depresif_polyanna Benim adetime bir gün kala idrarda silik çizgi çıkmıştı, kanda da değerim 547 çıkmıştı. Ama herkeste değerler farklı oluyor. İki gün sonra kan testini tekrarlamanız gerek.Allah gönlünüze göre versin inşallah ❤️
karabiberim-z Depresif_polyanna aslinda 9 gun gecti adetimden az da degil ama oyle cikti sonuc 1o gün sonra gel dedi İnsAllah ❤️
Elifhanim Arkadasiminda ole seklde cikmsti hamile oldunu orendi 2 gun snra tekrrdn bakin arts varsa gebesinizdr varsa zatn suan 1 2 gunluk nseydir
karabiberim-z Elifhanim bende oyle zannediyorum cunku dogumdan oncede sonrada adetimde hic duzensizlik olmadi kirkim cikti 1 hafta sonra adet oldum 7aydirda ayni sekilde duzen degismeden oluyordum bu ay 9 gun geçti olmasa 5.1 cikmaz direk sifir cikar diye tahmin ediyorum ama doktor arada bi sayi deyince kafam karıştı
karabiberim-z Deletedmom388 tekrar test yapicam ortalik kötü oldugu icin 1o gum sonra gel dedi doktor o kadar bekleyemem 🙈