Egemm Kızlar bebegim normalde kendi uyumaya alışmıştı pış pışlamayla fakat bir hafta on gündür beni mahvetti resmen kesik kesik 20 dk 10 dk yarım saat uyuyor gece gündüz ark etmiyor benim gibi huy degiştiren bebişe sahip annenler var mı düzelir mi neden böyle oluyor?
Mrvemom Egemm 4. Ayda uyku gerilemesi oluyor bebeklerde, kimisinde 1 hafta kimisinde 1 ay sürüyormuş, bizdede aynı hem huzursuz hem uyuyamıyor atak haftasındayız sanırım çabuk atlatırlar inşallah🙏🏻🙄
Sydturan Egemm aynı sorun bizde de var resmen uyumuyo ya 10 dakika 20 dakika birde dış çıkarıyoruz onun huzursuzluğu var dayanmaya çalışıyoruz bizde sizin gibi 4 ay 20 günlüğü 😊
YoungMom 4 ay 17 günlük oğlum var 4.ay da uyku gerilemedi meme reddi gayet normal karşılanıyor zorlamayın bizdede durum aynıydı düzelmeye başladı ayrıca büyüme ataklarıda var 4. Ay zor bir ay inşallah geçecek sabır mümkün oldukça yeni akışkanlıklar edilmemeye Çalışın 2-3 haftaya geçiyor 💖💙
Egemm YoungMom İçim rahatladı biliyorum canım 4.ay sıkıntılı bir ay ama baslarında gayet iyiydi 2.haftadan sonra oldu hatta ben 4.ay da bize bir sey olmadı diye sevinirken inşallah nir an önce gecer cok sagol🙏
Egemm Mrvemom Umarım çabuk gecer hiç uyumuyor mahvoluyorum nedir bizim bu çektiğimiz 😂 gözümün içine bakıyor uykum yok diye
Egemm Sydturan Benim durumumda olan da varmış bu 4. ay atagı biter diş baslar offf😩😩 napıcaz biz güzel anneler sosyal hayatı gectim evde uyku bile yok çabuk cabuk geçsin inşallah😊
Egemm Deleted0089 O zaman aynı şekilde canım 4 bucukta basladı 5 te inşallah biter uyku düzene girdi mi tekrar
CaglaGenc Benim bebeğim de 4,5 aylık aynı şekil uyku gerilemesi yaşıyoruz. Özellikle gece uykuları yok denecek kadar az 2-3 saatlik uykuyla sabah ediyoruz 😞
Sevdaarel Uyku gerilemesi nasıl bişey oluyor benim oğlum da 4 ay 10 günlük 4 akşamdır hep 2 3 gibi uyuyor ormalde 22 de uyur bezende 23 de böyle bşy mi
Egemm Sevdaarel Aynen canım o işte uyku gerilemesi ben zannediyorum ki 4.aya girerken olur ama 4.5 aylıkken basladı arkadaslar sagolsun bilgilendirdi uyku saatinde uyumaz gec uyur az uyur dus aldırınca normal de güzel uyurdu asla uyumuyor 2 3 saatle gün bitiyor