kartalice2020 Aranızda rota virüsü ve menenjit aşısı yaptıran var mı?varsa da toplam ücretleri ne kadar..artık bu devirde hastaneye sağlık ocağına gitmeye bile korkuyorum salgınlardan dolayı
Kubrauras kartalice2020 Kuzum yaptırdigim aşılar. Beksero Rotarix Nimerox Yani menenjit a ve b. Birde rota asisi toplamda 1054 tl. 2 hafta önceydi.
Kiviefe kartalice2020 rota yaptırdım 3 ve 5 ayda ilk dozu 260 ikinci dozu 350 gibi bi şeydi sanırım zam gelmişti 2 ayda
turkuaz1290 kartalice2020 canım rotanın birinci dozunu yaptım hastabeye falan gitmek istemedim hemşiremizi aradım evde kendim yapabılırmıyım diye ağızdan veriliyor zaten yapabılırsınız gelmeyın buraya dedi 311tlye aldık gece uykusundaykende kusmsın diye ağızdan yavaş yabaş versim biraz sağ yanağa biraz sol yanağa sıktım çok şükğr bir yan etkisinisde görmedim..menenjit nezman yapılır yaptırırmıyım bilmiyorum
kartalice2020 Kubrauras ben eczane satın almıcam canım alt tarafı bi kaç ilaç alıcam hepsi bu 😂 Maşallah fiyatlara bak
Purple13 Kubrauras menenjit kaçınçı aya kadar doktor 3. Ayda rotayı söyledi sadece yaptık ama 3. Ay kontrolüne götürmedim bu ay. 3. Ayda mı oluyor oda
Kubrauras kartalice2020 Bende eczane satın almadım zaten aşı yaptirdim. Fiyatları ben belirlemiyorum sonucta post açmışsın cevap verdim.
Tazeanne0134 Purple13 genelde 9.aydan sonra ve 1 yaşından sonra öneriyorlar tatlım bu link rota virüsü hakkında canım bu da menenjit aşısı hakkında izlersen net bilgi almış olursun
Kubrauras Aysheecann Rotayi zaten hepimiz biliyoruz Menenjit a yi yaptirabilirsin tek ama bde atesi önlüyor dedi ve onuda önerdi bende yaptirdim iyikide yaptirmisim.