Miskokulubebegim Kızlar son 3 4 gundur mide bulantim oluyor adetime daha var eşim korunuyor geri çekilme ile kendinden emin ama hamile olabilir miyim 8 aylik bebegim var
Prensesannesiii26 Miskokulubebegim geri çekilme korunma yöntemi değildir ve nasıl emin olabilirki canım hamile kalma ihtimalin çok yüksek test alıp yap istersen bu şekilde hamile kalan çok insan var çünkü 💕
Anneyim2 Miskokulubebegim adetin geçmeden bilinmez… Bekleyeceksin kuzum adet başlamadan önce usutmussen mide bulantısı da yapabilir. Bende olur
Miskokulubebegim Canan66 teşekkür ederim adetime 10 gun var insallah degilimdir bebegim daha cok kucuk
Miskokulubebegim Prensesannesiii26 adetime 10 gun var yapsam çıkarmı sonuç acaba sadece midem bulaniyor ara ara acaba cok yağlı yiyorum baharatli ondan da olabilirmiki
Prensesannesiii26 Miskokulubebegim ondan da olabilir adetini bekle derim iki hafta bekle olmazsan erken gebelik testi var yanlış hatırlamıyorsam 20 tlydi ondan alıp yapabilirsin 🤗
Miskokulubebegim [silindi] pek sanmıyorum ama midem bulandigi icin 3 4 gundur sormak istedim hastalığma var cunku ve kendimizden eminiz
Deletedmom56 Miskokulubebegim bir ihtimal olabilirsin de olmayabilirsin de o yüzden ne istiyorsan Allah onu nasip etsin☺️