Deryanne Merhabalar ücretsiz izinden dönüşler iptal edilecek dilekçeler kabul edilmeyecek denilmişti. N’oldu, son durum nedir bilginiz var mı ?
Canparem Deryanne bir bilgim yok ama sanırım kabul edilmeyecek diye bir haber okudum gerçi dilekçe veren arkadaşlar daha iyi bilir
Deryanne MirzaHamza02can benim önce onaylandı ama sonra iptal edildi aradığımda milli eğitim müdürlüğünden yazı geldi hepsini iptal edcz dediler siz hangi ildesiniz
Deryanne Suuuuuuuuu 24 mart ta verdim önce onaylandı dendi milli eğitimden ama mebbiste görevde yazısı eklenmedi aradım sıkıntı yok göreve başlama yazınız gönderildi yoğunluktan dolayı mebbis ye değişiklik yapılır bir iki güne dediler sonra bakanlıktan yazı geldi Türkiye geneli dilekçeler iptal edildi dediler
MirzaHamza02can Deryanne Benim mebbise de eklendi görevde yaziyor simdi,sizce iptal olur mu benimki de
Suuuuuuuuu Deryanne Evet ama ben doğum iznim bittiği için dilekçe yazmıştım ve geçen ayın 13 undeydi. Bana da zorluk çıkardılar yok hocam siz başlarsanız sizin yerinize gelen öğretmen ücret alamayacak diye. Ben de bu benim sorunum değil ben döneceğimi söylemiştim dedim ve beni göreve başlattılar hatta bugün ek dersim yatmış
Deryanne MirzaHamza02can burda bir arkadaş daha aynı durumda o benden 5 gün önce verdi dilekçeyi ve şuanda görevde yazıyor onda
MirzaHamza02can Deryanne peki milli egitim onunla ilgili bi sey diyor mu?Farkli sehirleri anladim da Ayni sehirde nasil farkli uygulamalar olabilir
Elifece Şuan okullar kapalı değil mi? Ücretsiz izinden dönmek derken anlamadım merak ettim de nereye döneceksiniz diye:) gerçekten anlamadım yani yanlış anlamayın.