aybukemom Kızlar bebeğim kendi istemedikçe emmeyi ağzına koyunca ciyak ciyak ağlıyor ve bazen istesede emmiyor ben ayakta emziriyorum bu meme reddi mi
sonsuz17 aybukemom Evt bizimde ikinci aydan beri emmiyor meme reddi var sadece uykuda emiyor ayakta iki üç kere çekip bırakıyor 5 ay 15 günlüğüz bir türlü duzelmedi
MerveBH04 aybukemom bizde 2aylığız 4 5 gündürbizdede var ne doğru dürüst emiyor ne biberon alıyor biberonu verince öğürüyor kusuyor aç diye içim içimi yiyor nolcak bilmiyorum
aybukemom sonsuz17 benimkide ötle bidefa emiyor kafasını geri atıyor biraz etrafa bakıyor ağzına koyuyorum bütün emme boyu böyle sürüyır neden meme reddi oluyor ki büde daha küçük 2 ay 22 gün
sonsuz17 aybukemom bizimde ikinci aydan oldu kırkı bitince ben emzikten olduğunu düşünüyorum bilmiyorum çok yorucu
aybukemom MerveBH04 benimki mama almadı hiç bineronla anne sütü bile emmez bitek meme şimdi memeden olursa aç kalır biberon tutmuyor napcam bilmiyorum
sonsuz17 aybukemom emzirme danışman ları var İnstagramda takip et zorlama sabırla dene diyorlar sorulara Cvp veriyorlar
aybukemom sonsuz17 valla emmekten başka çaresi yok , bana kilo verdi gibi geliyor bakalım bir hafta 10 güne kontrolümüz var
sonsuz17 aybukemom ışte sinirlendirme de bebeği benim bu sabah şaşırttı kalkmıştı yatagima aldım öyle emzirdim az da olsa beş dk emdi pozisyon değiştirmeyi dene yatarak emzirme