rrabia Bebeğim ishal oldu neyden olabilir acaba henüz 19 günlük. Karnı ağırıyor ayaklarını çekiyor sürekli. Bağırsaklarından ses geliyor. Yediklerimede çok dikkat ettiğim halde huzursuz kuzum.
mikelenjelo35 rrabia geçmiş olsun usutmus olabilir.ayak altını karnını sıcak tutmaya çalış.bebegin küçük malesef ne verilir bilgim yok.yenidogan olduğu için en azından saglikocagi ebe no varsa bi ara.
Yepisyenianne Ne sıklıkla bez değiştiriyorsunuz kakanın rengi nasıl? Alerjik bir durum olabilir mi? Takip etmeniz gerekiyor. İsterseniz hastaneyi arayıp doktorunuzdan bilgi alabilirsiniz.
rrabia mikelenjelo35 doktorumuzla görüştüm. Biogaia damla önerdi bağırsak düzenleyici ve gaz damlası olarak
mikelenjelo35 rrabia evet eğer düzenli kullanırsan etkisini gösterir hemen.genede sıcak tut ins olmaz bidaha.bu aylar tam üşütme ayı.benim kızımda kabizdi daha 40 çıkmamıştı biogia yada maflor kullan dedi doktor.
mikelenjelo35 rrabia evet mafloru aldım ben onun fiyatı daha uygundu.12 gün yapmadigi oluyordu.duzeldi çok sukur