meryemkisa Arkadaşlar bu aşıyı yaptırıp yaptırmamakta çok ama çok kararsızım doktor ne yaptır desş ne yaptırma çok aradayım yaptıran ve yaptırmayanlr nedenini söyleyebilir mi ?
deletedmom01 meryemkisa Canım aynı durum bende de var Ablam yaptırmamış mesela bazı okuduklarımda da gerekmiyor yazıyor ama bana önemli bi aşı gibi geliyor bende kararsız kaldım aşı konusunda kesinlikle yapılmalı taraftarıyım ama bunu bilemiyorum sonrasında sorun çıkıyor ateş vs gibi
Serdogrul meryemkisa bu aşı bence gerçekten cok onemlı bızım doktorumuz da kesınlıkle yapılması yonunde. Hatta gecen gun ınstgramda bır doktorun paylaşımı da vardı bu yonde. Arkadasım yaptırmamıstı ve her hastalık geçirdiğinde aklı çıkıyor. Bu asının da herhangi bır yan etkisi yok zaten agızdan damla yoluyla veriliyor. Ne ateş ne kusma ne halsızlık hiç biri yok yani.
AlpBebek meryemkisa Daha önce açılan rotavirüs ile ilgili postları mutlaka okuyun derim. Orada tüm bilgiler daha önceden paylaşıldı. Direkt sonuç kısmına gelirsem mutlaka yaptırmalısınız.
Cisemmuge meryemkisa Ben Rotateg yani 3 dozluk olandan yaptırdım. Çok gerekli, demişti doktorum. Pahalı olduğu için kişiye bırakıyorlar ama çok gerekli olduğunu düşünüyorum.
meryemkisa deletedmom01 kesin koruyuculuğu yokmuş o yüzden sanırım yaptırmicam ama çok kararsızım bebeği olan yakınlarım çoğu yaptırmamış
Sanemikom Bende yaptırmayı düşünüyordum fakat alerjik bi bebeğim var ve doktoru alerjik bebeklere önermiyorum dedi. Aşı sonrası tepkılerın arttığını söyledi. Benim gibi alerjı bebeği olan arkadaşlarım ona göre karar versin diye söylemek istedim ☺️
Serdogrul Tgbberk ben yaptırdım ve herhangi bir yan etkisini görmedım kendı doktorumuzda yan etkısı olmadını söyledı
Mom meryemkisa ben yaptirmadim, kesin kuzenim cocuk doktoru keisn koruyuculugu yok dedi. gerekli olan tum asilari ucretsiz olarak devlet karsiliyormus. Ozel alinanlar koruyuculugu %100 olmayan asilarmis