inismona Emzirmeye başladığımdan beri bu derdim vardı. Lansinoh,madecassol,hametan,ayva çekirdeği jeli,zeytinyağı vs denedim ama sonuç alamamıştım. Gümüş kapak almak istemedim fiyat olarak çok geldi. Kalkan denemek istedim ama o sıra Eşim iş yerinden bir arkadaşından LR markasının Aleo Vera setini almış gelmiş. Onunla rahatladım çok şükür 🙏🏻 bir de ben yalnızken çamaşırımı çıkarıyordum hava alsın diye. Çamaşırımı çıkarmamaya başladım bana daha iyi geldi bilmiyorum.🤷🏻♀️ Her krem herkeste aynı etkiyi göstermez ama faydam olur belki diye paylamak istedim🙏🏻 🤱🏼
Neslihankarabal inismona valla ben balmumu aldim inanilmaz birsey direk çocuğun agzina veriyorsun göğsü. Hic yara olmadi kanamadi. Cok cok rhaat ettim bana tavsiye edene de cok dua ettim
Duygu20 Neslihankarabal nasil yaptnz bnde aldm ocajta erittim hemen donuyo sicak koyunca göğüslerim kavruluyo
Neslihankarabal Duygu20 oyle degil tatlim. Memelyn barriyer waks diye bir marka. Orjinal yapiyorlar her eczanede yok. Cok cok zor buldum netten bak gorseli gorursun tatlim.