Zeynepomer96 bak canım bence en çok benim yorumumu dikkate al cunku bizim pişiğimiz 10 gün kadar sürdü ve pişik değil bildiğin kırmızı kızıl renk derisi soyulmuş gibi yanık derecesindeydi artık. Bi kere bezini yarım aaate bir değiştirdim hiç altında tutmadım. Ve her bezini açmamda altını bi süre açık bıraktım hava alsın diye. Islak mendil kullanmadım bir maşraba ılık su ile pamukla tampon hareketlerinde sildim asla çekiştirme yapma. Kakalarını yıkadım direkt. Doktorum hametan ve travazol yazmıştı hametan pek işe yaramadı ama travazol 2 günde çok çok iyi şekilde iyileştirdi gözle görülür. Her bezini bağlamadan once sürdüm kremini ve üzerine vazelin sürdüm. Evet vazelin. Çiş kaka yaparsa pişiğini daha çok yakmasın diye ve krem beze geçmesin poposuna yarasın diye. 10 güne geçti. Ve suan bepantenmiş sudacremmiş mustela falan asla pra vermiyorum. Gittim saf vazelin aldım poposuna sürüyorum doktorda tavsiye etti en güzeli dedi çiş kaka tenine değmez dedi cunku vazelin su geçirmiyor biliyorsunuz yogun bi tabaka. Hemde cildi nemli tutar dedi. Kesinlikle dediklerimi uygula bepanten falan fikan omlar kucuk kızarıklıklar için sizinkide baya uzun sürmüş yanık derecesinde