SercanAsaf_17 Kızlar kendim için değil ablam için yazıyorum ablamın amh degeri 0.44 dogal yolla hamıle kalabilir mi bole olup hamıle kalan varmı
Deletedmom54 SercanAsaf_17 canım normalde düşük ama belli olmaz.benimki 4 küsürdü ama normal yolla hamile kalamadım.
6714431 SercanAsaf_17 ben canim bana tüp bebek yaptır olmaz demişti doktorum biri sonra başka dr gittim tedavi ye başladık coksukir 28 günlük oğlusum var stres yapmasın düşünmedin an hamile oluyo insan
SercanAsaf_17 Deletedmom54 anladım tüp bebekle mi hamilr kaldınız sonucta bu evladınız var cok sukur insallah rabbim onada nasıp eder
Deletedmom54 SercanAsaf_17 evet tedaviyle hamile kaldım,ama amh değeri çok düşük insanlarında normal yolla hamile kaldığını biliyorum 🙏 inşallah Allah ablanada nasip eder en kısa zamanda 🌸🙏
Deletedmom122 0.48 le 2 yıl denedik olmadı. Tüp bebek yaptık bizde bir oglumuz oldu..ablanızda vakit kaybetmesin derim ben yaşı kac bilmiyorum ama
mgymst7038 0.16 yılla doğan yollardan hamile kaldım 1 yıl bekledim sadece o sırada spora gittim beslenmeme dikkat ettim birde saraçoğlunun kürleri vardı internetten araştırın arayabilirsiniz bilgi veriyorlar son iki ayda onları kullandım.