Emircik Rota asısını heösire yapar sanıyor dum sağlık ocağındaki hemşire yarın geleyim abla yaparmısım dedim bebeği mümkün olduğunca dışarı çıkarma ablacım ağızdan ver damla damla basit onda birsey yok dedi ama nasıl yapcam yapan varmı
DenizEymen Emircik damla şeklinde yavaş yavaş ver çıkarmasın ağzından azar azar ver emzik kullanıyorsa az damla hemen emzik ver yutsun. Bizimse Cuma aşılar var
Purple13 Emircik canım geçen hafta yaptık biz sağlık ocağı getirme evde yap dedi evde yaptık. Yavaş yavaş verdik ağzına. Hatta elimde birde kaşık vardı geri çıkarır diye.
Ikizannesi2020 Emircik biz bugün gidip yaptırdık canım doktorumuzla görüşmüştük gelelim mi diye 4buçukta gelin sakin olur dedi zaten sağlık ocağına da hastaları tek tek alıyolar girişte ateş ölçüyorlar falan bizim de bebek olduğu için hiç bekletmediler takibi yaptı aşı enjektör içinde zaten bebeklerimin ağzına enjektörle sıktı kolaymış yani yapamıycak bişe yok
Sanemsoz Bizim doktorumuz yaptı,siz de verebilirsiniz zaten ağızdan veriliyor,aşı gibi değil şurup gibi,baya bir yalanıyor zaten içerken çok basit
Ngsmthn Emircik verdikten sonra kussa da bir şey okmuyormuş aşıyı almış gibi kabul edin öyle dediler bize
Atelci Soğuk olduğu için çıkarmaya çalışıyor bebekler bizim hemşiremiz emzikle birlikte vermişti :) o emziği çekerken aradan onu sıkıyordu :) ama aşı kartına işlenmesi gerek o yüzden sağlık ocağı yapması gerek diye biliyorum
Emircik Arkadaşlar simdi geldim sağlık ocağından rota icin gittik ben yapamam dökerim diye gittim Hemsire verdi ama oğlumun eli yapış yapış üstü yapış yapış dökmüş belli ama nolcak şimdi 1 damlası bile boşa gitmicek diye duymustum