Banu35 19 Kasim 2019 da dogum yaptim..Sutum bol geliyor.. Buzlukta cok sutum var.3 ay dolmadan ihtiyaci olan bir anneye vermek isterim. Ilgilenenler icin Izmir ulukentte oturuyorum.
Defne_cicegim Banu35 sizi canı gönülden kutluyorum ne güzel bişey yapiyosunuz maşallah size çünkü burda sütünü satmak isteyenler de gördük o yüzden size yazmadan gecemedim bol sütlü günler 😍🤗
Banu35 Bosa gidicek diye cok uzuluorum 😒..Birde korona belasi basimizda… 3 paket mi🙂bende herhalde 30 paket vardir.
GokturkAlp Bende hatırlıyorum biri vardı, sütünü satan. Linç edilince de size ne süt benim değil mi ister satarım ister dökerim gibi birşey demişti. Analık başka birşey işte her doğuran ana olamıyor. Bravo size.
Banu35 Mineoksuzz ya evet doktoruma sordum behcet uz hastanesine verebilirsiniz demisti ama bu kosullarda gitmeyin dedi☹
Yesimatay Bende verebilirim biberon tutmadığı için kızım sütlerim hep çöpe gidiyor 7-8-9-10 ayları hep çöpe attım 11-12-1-2-3 aylar duruyor :( emmeye devam ediyor
Mineoksuzz Banu35 işte Facebook da gruplarda bazen görüyorum istiyorlar Allah yardımcıları olsun 😔 parayla verelim diyen oluyor yazık günah