KumsalNesra Gaz sıkıntınız ne zaman sona erdi🤦🏻♀️2aylığız,çok huzursuz ediyo kızımı,gülüyoruz eğleniyoruz aguluyoruz derken birden ıkınması başlıyor,hoppala kucağa🤦🏻♀️Uyurken gözler kapalı ama boğuşuyo resmen ayakları😔emerken hava yutan bebeğiniz var mı
Sevim125 KumsalNesra canım benimkide çok gazlı ve emerkende ıkınırken ağzını çekiyo tekrar tutuyo gaz yutuyo sürekli çıkarrmaya çalışıyorum ama çıkmyanlarda bağırsaklara iniyo malesef
Seda1706 KumsalNesra bizimde aynı canım bizde 2 aylığız agulamaya başladı normalde mutlu bi bebek devamlı bana tepki veriyo ama ağrı girince bambaşka oluyo çocuk insan üzülüyor
Merrcimek KumsalNesra Bizde 2 ay 2 günlüğüz ve bugün hiç uyumadı. Gaz ilacı masajlar banamısın demedi. Dr a sordum yarım fitil ver dedi. O fitili verene ladar üzerime kakasını çişini yaptı🤦🏻♀️ Bugün çok zor bir gündü etrafı şimdi topladım hala uyucam
HiraNur89 Emzirince gazını çıkartsamda maalesef biz de de gaz var . bir gün iyiyse üç gün keyifsiz havalar iyiyken çıkarıp yyutuyodum şimdi evde sürekli mız mız inşallah yakında biter
KumsalNesra HiraNur89 inşallah geçecek🙏🏻Gülümseyip vakit geçirmek istiyorum,derman da olamıyorum o ıkınırken😔
Eymenn Bizdede aynı sıkıntı var daha 27 günlüğüz ama sancıdan kıvranıyoz.anne sütü veriyorum ama emer emmez başlıyo.çok kötü oluyo kızlar nasıl geçicek.metsil damla verdi doktor hiç fayda etmedi
Nur01 Bizimde çok oluyor ne yiyip yemeyeceğimi şaşırdım artık emzirmem mi yanlış onu da bilmiyorum 😔 hayır o iyi olsa uyku umrumda değil ama yazık yavrum sürekli huzursuz 😔😔
KumsalNesra Nur01 ne kadar dikkat etsek de yapılarında var heralde,neden olur ki bebekte doğduğundan beri🧐
atlasbebek şuan tam olarak onun için savaşıyorzz napacam blmiyorm varmı önerilerinizz oğlum çok huzursuzz dayanamıyorm 12 günlüğüz daha 😰