Prensesannesiii Kızlar beebeğim çok emdiğinden mi yoksa başka birşeymi bilemedm ama çok kusuyor 48 günlük bugün sizin nasl?
Damladerin Prensesannesiii sütünün fazlasını çıkarıyor derler eğer ağız dolusu büyük insanlar gibi farklı şekilde kusarsa şüphe duy
meryemkisa Prensesannesiii burnundan geliyor mu reflü olabilir benimki burnundan da fışkırıyordu reflü ilacı kullandık geçti şimdi çok emince gen kusuyor ama daha burnundan gelmiyor şükür
GzdeDnerta Prensesannesiii Prensesannesiii bizimki tepemizden asagı kusuyodu o kadarlikken eğer balğamlı falan olursa tabi bi doktora gösterin ama o sütün yaradiğini alıyo yaramadığını atıyo derler
renkliruya bugün benim oğlumda ilk kez küstü.. 16 günlüğüz.. Normaldir herhalde.. Biraz panik yaptım ama..
Hasret Prensesannesiii ne zaman kustuğu da önemli canım eğer emzirdikten hemen sonra biraz hareket ettirdiysen de kusabilir eğer öyleyse emzirdikten sonra sırtı göğsüne yaslı bir şekilde 10/15 dk dik tut hem mideye süt yerleşir hemde gazı çıkar demişti doktorumuz 😊 ben öle yapıyorum kusmuyo arada da gazı çıkıyo tutmayıp direk yatırdığım zamanlar mutlaka kusuyo
meryemkisa [bilinmeyen] ben 3 kez veriyordum sabah, öğlen, akşam şeklinde mamasına katıyordum sende mamaya mı karıştırıyorsun ?
OeLO Prensesannesiii benim kizimda 14 günlük bir haftadir cok kusuyo bugun dr gittik kilo aldigi müddetce sorun yok bebekler fazla geleni kusar dedi endiselencek bisey yokmus öyle dedi 😊
Prensesannesiii OeLO 50 günlğk kızım ilk zaman lar kusuyordu ama kilo alımı iyidi bu ay kusmaya başladı kilo alımı yabasladı o yüzden tedirginim
dlrgktn Prensesannesiii Yenı doğan bebekler doydugunu anlamaz emdıkten sonra fazlasını kusarlar bende ilk basta korkmustum sonra doktorumuza sordum rahatladım şimdi üç aylık bebeğim artık kusmuyor doyduysa kendını gerı iterek belırtıyor derdını anlatmaya çalısıyor bu zamanları ınsallah rahat atlatırsınız